Yorgun mermi 120 can aldı…

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 21.11.2023 - 19:51, Güncelleme: 21.11.2023 - 19:51
 

Yorgun mermi 120 can aldı…

Yorgun mermi 120 can aldı… “Her önüne gelene silah ruhsatı verilmemeli”
Yorgun mermi 120 can aldı… “Her önüne gelene silah ruhsatı verilmemeli” CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in soru önergesini yanıtlayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 5 yıl içinde 120 vatandaşın yorgun mermi isabet etmesi sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, son yıllarda artış gösteren yorgun mermi isabet etmesi sonucu ölüm olaylarını, İçişleri Bakanlığına yönelttiği yazılı soru önergesiyle Meclis gündemine taşıdı. Gürer; son yıllarda ülkemizde silahlanma oranında ciddi bir artış gözlendiğini belirtti. Düğün, nişan, sünnet törenleri ile asker eğlencelerinde havaya rastgele ateş açılması sonucu çok sayıda vatandaşımızın yaşamını yitirdiğine değinen Gürer, ayrıca yorgun mermi nedeniyle hayatlarını kaybedenlerin sayısının da her yıl artığına dikkat çekti. CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, her önüne gelen silah ruhsatı verilmemesi gerektiğini de sözlerine ekledi.
Yorgun mermi 120 can aldı… “Her önüne gelene silah ruhsatı verilmemeli”

Yorgun mermi 120 can aldı…
“Her önüne gelene silah ruhsatı verilmemeli”
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in soru önergesini yanıtlayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 5 yıl içinde 120 vatandaşın yorgun mermi isabet etmesi sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, son yıllarda artış gösteren yorgun mermi isabet etmesi sonucu ölüm olaylarını, İçişleri Bakanlığına yönelttiği yazılı soru önergesiyle Meclis gündemine taşıdı.
Gürer; son yıllarda ülkemizde silahlanma oranında ciddi bir artış gözlendiğini belirtti.
Düğün, nişan, sünnet törenleri ile asker eğlencelerinde havaya rastgele ateş açılması sonucu çok sayıda vatandaşımızın yaşamını yitirdiğine değinen Gürer, ayrıca yorgun mermi nedeniyle hayatlarını kaybedenlerin sayısının da her yıl artığına dikkat çekti.
CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, her önüne gelen silah ruhsatı verilmemesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.