Niğde’nin bazı köylerindeki yol taleplerini Meclis gündemine taşıdı…

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde’nin bazı köylerinin yol, asfalt serimi ve gölet taleplerini, Genel Kurul Toplantısında Meclis gündemine taşıdı.  Gürer, Çarıklı, Beyağıl, Güllüce, Ovacık ve Himmetli köy yollarının tamamlanmasını, Himmetli köyü gölet sorununun da çözülmesini istedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak, bazı köylerin yol ve asfalt serim talepleri ile gölet talebini gündeme getirdi.  ÇARIKLI’YI ÇAMARDIYA BAĞLAYAN  2 KİLOMETRELİK YOL NE ZAMAN YAPILACAK? CHP Milletvekili Gürer, Niğde'de Çarıklı köyünü Çamardı ilçesine bağlayan 2 kilometrelik yolun yarım kaldığını belirterek, köy halkının bu yolun tamamlanmasını talep ettiğini aktardı. BEYAĞIL KÖY YOLU BİR AN ÖNCE YAPILMALI  Beyağıl köyü, köy yolu ve köy içi yolu sıcak asfalt seriminin sürekli ötelendiğine dikkat çeken CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, köy yolunun yapılmasını istedi.
Ekleme Tarihi: 23.11.2023 - 20:01

Niğde’nin bazı köylerindeki yol taleplerini Meclis gündemine taşıdı…

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde’nin bazı köylerindeki yol taleplerini Meclis gündemine taşıdı…

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde’nin bazı köylerinin yol, asfalt serimi ve gölet taleplerini, Genel Kurul Toplantısında Meclis gündemine taşıdı. 

Gürer, Çarıklı, Beyağıl, Güllüce, Ovacık ve Himmetli köy yollarının tamamlanmasını, Himmetli köyü gölet sorununun da çözülmesini istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak, bazı köylerin yol ve asfalt serim talepleri ile gölet talebini gündeme getirdi. 

ÇARIKLI’YI ÇAMARDIYA BAĞLAYAN 

2 KİLOMETRELİK YOL NE ZAMAN YAPILACAK?

CHP Milletvekili Gürer, Niğde'de Çarıklı köyünü Çamardı ilçesine bağlayan 2 kilometrelik yolun yarım kaldığını belirterek, köy halkının bu yolun tamamlanmasını talep ettiğini aktardı.

BEYAĞIL KÖY YOLU BİR AN ÖNCE YAPILMALI 

Beyağıl köyü, köy yolu ve köy içi yolu sıcak asfalt seriminin sürekli ötelendiğine dikkat çeken CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, köy yolunun yapılmasını istedi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.