SURİYE UYRUKLU VATANDAŞ DOKTOR'A SALDIRDI

Gündem 25.01.2022 - 16:29, Güncelleme: 25.01.2022 - 16:29
 

SURİYE UYRUKLU VATANDAŞ DOKTOR'A SALDIRDI

Niğde'de randevusuz geldiği polikinikte yabancı uyruklu vatandaş doktor'a saldırdı.
SURİYE UYRUKLU VATANDAŞ DOKTOR'A SALDIRDI Niğde'de randevusuz geldiği polikinikte yabancı uyruklu vatandaş doktor'a saldırdı. Olay Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesin'de meydana geldi.Yabancı uyruklu vatandaş randevusu olmadan nöroloji polikinliğine giderek ilaç yazdırmak istedi.Doktor'un ilaç yazmaması üzerine sağlık çalışanlarına saldıran yabancı uyruklu vatandaş doktoru yaraladı.Polis ekipleri doktora saldıran şahsı gözaltına aldı. Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yakup Çetinkaya;"Randevusu olmayan yabancı uyruklu hasta zorla ilaç yazdırmaya çalışmış ve beklemek istemediğini belirterek doktorumuza ve sağlık çalışanlarımıza saldırmıştır. Doktorumuzun yaralandığı olayda, hastanemizde de hasar oluşmuştur. Etik dışı talepler kabul edilemez."dedi.
Niğde'de randevusuz geldiği polikinikte yabancı uyruklu vatandaş doktor'a saldırdı.

SURİYE UYRUKLU VATANDAŞ DOKTOR'A SALDIRDI

Niğde'de randevusuz geldiği polikinikte yabancı uyruklu vatandaş doktor'a saldırdı. Olay Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesin'de meydana geldi.Yabancı uyruklu vatandaş randevusu olmadan nöroloji polikinliğine giderek ilaç yazdırmak istedi.Doktor'un ilaç yazmaması üzerine sağlık çalışanlarına saldıran yabancı uyruklu vatandaş doktoru yaraladı.Polis ekipleri doktora saldıran şahsı gözaltına aldı.

Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yakup Çetinkaya;"Randevusu olmayan yabancı uyruklu hasta zorla ilaç yazdırmaya çalışmış ve beklemek istemediğini belirterek doktorumuza ve sağlık çalışanlarımıza saldırmıştır. Doktorumuzun yaralandığı olayda, hastanemizde de hasar oluşmuştur. Etik dışı talepler kabul edilemez."dedi.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.