Niğde'de İl Jandarmadan bir operasyon daha

Asayiş 29.12.2021 - 16:26, Güncelleme: 29.12.2021 - 16:26
 

Niğde'de İl Jandarmadan bir operasyon daha

"Kubar Esrar" olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirildi.
Niğde'de İl Jandarmadan bir operasyon daha Niğde İl Jandarma Komutanlığı Fesleğen Köyünde 4 kilo kubar esrar ele geçirdi. Niğde Merkez Jandarma Komutanlığı ekipleri yapılan istihbarı değerlendirme neticesinde, 23 Aralık 2021 günü Niğde İli Merkez Fesleğen Köyünde Uyuşturucu ve uyarıcı madde sattığı tespit edilen şahısın evinde ve eklentilerinde Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararına istinaden yapılan aramada yaklaşık (4) Kg "Kubar Esrar" olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirildi. Yakalanan şahıs adli makamlara sevk edildi.
"Kubar Esrar" olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirildi.

Niğde'de İl Jandarmadan bir operasyon daha

Niğde İl Jandarma Komutanlığı Fesleğen Köyünde 4 kilo kubar esrar ele geçirdi.

Niğde Merkez Jandarma Komutanlığı ekipleri yapılan istihbarı değerlendirme neticesinde, 23 Aralık 2021 günü Niğde İli Merkez Fesleğen Köyünde Uyuşturucu ve uyarıcı madde sattığı tespit edilen şahısın evinde ve eklentilerinde Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararına istinaden yapılan aramada yaklaşık (4) Kg "Kubar Esrar" olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yakalanan şahıs adli makamlara sevk edildi.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.