Niğde Ömer Halisdemir Üniversitemizde, “Şiddetin Çok Boyutlu Etkileri ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” sempozyumu ve “Mutlu Yarınlar İçin Çalışıyoruz” adlı panel gerçekleştirildi.

Gündem 30.11.2021 - 13:14, Güncelleme: 30.11.2021 - 13:14
 

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitemizde, “Şiddetin Çok Boyutlu Etkileri ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” sempozyumu ve “Mutlu Yarınlar İçin Çalışıyoruz” adlı panel gerçekleştirildi.

“Şiddetin Çok Boyutlu Etkileri ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele”
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitemizde, “Şiddetin Çok Boyutlu Etkileri ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” sempozyumu ve “Mutlu Yarınlar İçin Çalışıyoruz” adlı panel gerçekleştirildi. Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü etkinliklerinin ilk gününde “Şiddetin Çok Boyutlu Etkileri ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” adlı çevrim içi sempozyuma 19 Üniversitenin Kadın Araştırma Merkezleri katıldı. Bu sempozyumda Üniversitemiz Kadın Aile ve Sosyal Politikalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Nalan Gördeles Beşer “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Kadın Araştırmaları Merkezlerinin Rolü” adlı panele panelist olarak, programın ikinci oturumuna ise Oturum Başkanı olarak katıldı. Üniversitemiz Kadın Aile ve Sosyal Politikalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Nalan Gördeles Beşer kadına yönelik mücadelede kadın araştırma merkezlerinin rolü konulu sunumunu yaparken birçok önemli detayı da katılımcılar ile paylaştı. Etkinliklerin son gününde ise Üniversitemizde, moderatörlüğünü Doç. Dr. Nalan Gördeles Beşer’in yaptığı “Mutlu Yarınlar İçin Çalışıyoruz” adlı panel gerçekleştirildi. Panele, Öğr. Gör. Arzu Şahan ve Sosyal Hizmetler Uzmanı Şükran Gök panelist olarak yer alırken, Niğde Vali Vekili Doğukan Mızrak, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu ve protokol üyeleri de programa katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu programdaki açılış konuşmasına, “Bugün Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü etkinlikleri kapsamında bir aradayız. Toplumumuzun yapıtaşı ve geleceğimize ışık olan kadınlarımız, faaliyet gösterdikleri her alanı güzelleştirmiş, yaptıkları çalışmalarla hep en iyisini ve güzelini ortaya çıkarmışlardır” dedi.
“Şiddetin Çok Boyutlu Etkileri ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele”

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitemizde, “Şiddetin Çok Boyutlu Etkileri ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” sempozyumu ve “Mutlu Yarınlar İçin Çalışıyoruz” adlı panel gerçekleştirildi.

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü etkinliklerinin ilk gününde “Şiddetin Çok Boyutlu Etkileri ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” adlı çevrim içi sempozyuma 19 Üniversitenin Kadın Araştırma Merkezleri katıldı. Bu sempozyumda Üniversitemiz Kadın Aile ve Sosyal Politikalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Nalan Gördeles Beşer “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Kadın Araştırmaları Merkezlerinin Rolü” adlı panele panelist olarak, programın ikinci oturumuna ise Oturum Başkanı olarak katıldı. Üniversitemiz Kadın Aile ve Sosyal Politikalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Nalan Gördeles Beşer kadına yönelik mücadelede kadın araştırma merkezlerinin rolü konulu sunumunu yaparken birçok önemli detayı da katılımcılar ile paylaştı.

Etkinliklerin son gününde ise Üniversitemizde, moderatörlüğünü Doç. Dr. Nalan Gördeles Beşer’in yaptığı “Mutlu Yarınlar İçin Çalışıyoruz” adlı panel gerçekleştirildi. Panele, Öğr. Gör. Arzu Şahan ve Sosyal Hizmetler Uzmanı Şükran Gök panelist olarak yer alırken, Niğde Vali Vekili Doğukan Mızrak, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu ve protokol üyeleri de programa katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu programdaki açılış konuşmasına, “Bugün Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü etkinlikleri kapsamında bir aradayız. Toplumumuzun yapıtaşı ve geleceğimize ışık olan kadınlarımız, faaliyet gösterdikleri her alanı güzelleştirmiş, yaptıkları çalışmalarla hep en iyisini ve güzelini ortaya çıkarmışlardır” dedi.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.