Niğde Dostluk Derneği 32. Yılında, Niğde Belediyesi'nin kardeş şehri Melle’de yaşayan dostlarımızı 11-18 Kasım 2024 tarihlerinde misafir etti.

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 21.11.2023 - 20:06, Güncelleme: 21.11.2023 - 20:06
 

Niğde Dostluk Derneği 32. Yılında, Niğde Belediyesi'nin kardeş şehri Melle’de yaşayan dostlarımızı 11-18 Kasım 2024 tarihlerinde misafir etti.

Niğde Dostluk Derneği 32. Yılında, Niğde Belediyesi'nin kardeş şehri Melle’de yaşayan dostlarımızı 11-18 Kasım 2024 tarihlerinde misafir etti.
Niğde Dostluk Derneği 32. Yılında, Niğde  Belediyesi'nin kardeş şehri Melle’de yaşayan dostlarımızı 11-18 Kasım 2024 tarihlerinde misafir etti. Konuklar arasında Melle DTAK Başkanı Detlef Groth ve eşi Sonia Groth, 2022 yılında NÖHÜ Tarım Bilimleri Ve Teknolojileri Fakültesinden üç öğrencimize saha ve staj çalışmaları olanağı sağlayan çiftlik sahipleri Thomas Bissmeyer, Norbert Oberniehaus, Sina Osterbrink ve Christoph Osterbrink ile Melle’de yaşayan genç Türk çift Şeyma Kılıç, Nurdan Kılıç ve İlayda Keleş yer aldılar. Bu süreçte Niğde Valisi Dr. Cahit Çelik’i, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hasan Uslu’yu ve NÖHÜ Ayhan Şahenk Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Sayın Mehmet Emin Çalışkan’ı ziyaret ettiler.  Bu ziyaretlerde karşılıklı görüş alışverişi, gelecek yıllara ilişkin plan ve projeler ile şehrimizin ve üniversitemizin özelliklerini içeren kısa bilgilendirmeler yapıldı.  Niğde Dostluk Derneği Başkan Yardımcısı Sıdıka Tuğrul ;''Resmi ziyaretlerin yanı sıra hayvancılık ve süt ürünleri ile ilgili işletme ziyaretleri de gerçekleştirildi. Hanzade Tarım yönetim kurulu başkanı Sayın Yaşar Kopan’a, Bakkalbaşıoğlu A.Ş. yönetim kurulu başkanı Sayın  Ayhan Birim’e, Calmio A.Ş. yönetim kurulu başkanı Sayın Esat Kendirli’ye misafirperverlikleri ve derneğimizden hiç esirgemedikleri destekleri için şükranlarımızı sunuyoruz.Kapadokya'nın giriş kapısı Niğdemiz'de Gümüşler Belediye Başkanı Sayın Recep Caymaz'ın ev sahipliğinde gerçekleşen kültür gezisi sonrasında Nevşehir bölgesinde de iki gün turistik seyahat gerçekleştirdik.  Tüm bu çalışmaların en verimli bölümü 2024 programının oluşturulması ve üniversite öğrencilerimizin saha ve staj çalışmaları için bağlantılarda bulunulması idi.  Bizi konuk eden protokol mensuplarına, bütün firma sahiplerine ve özveriyle çalışan dernek üyelerimize çok teşekkür ediyoruz.''dedi.
Niğde Dostluk Derneği 32. Yılında, Niğde Belediyesi'nin kardeş şehri Melle’de yaşayan dostlarımızı 11-18 Kasım 2024 tarihlerinde misafir etti.

Niğde Dostluk Derneği 32. Yılında, Niğde  Belediyesi'nin kardeş şehri Melle’de yaşayan dostlarımızı 11-18 Kasım 2024 tarihlerinde misafir etti.
Konuklar arasında Melle DTAK Başkanı Detlef Groth ve eşi Sonia Groth, 2022 yılında NÖHÜ Tarım Bilimleri Ve Teknolojileri Fakültesinden üç öğrencimize saha ve staj çalışmaları olanağı sağlayan çiftlik sahipleri Thomas Bissmeyer, Norbert Oberniehaus, Sina Osterbrink ve Christoph Osterbrink ile Melle’de yaşayan genç Türk çift Şeyma Kılıç, Nurdan Kılıç ve İlayda Keleş yer aldılar.
Bu süreçte Niğde Valisi Dr. Cahit Çelik’i, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hasan Uslu’yu ve NÖHÜ Ayhan Şahenk Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Sayın Mehmet Emin Çalışkan’ı ziyaret ettiler. 
Bu ziyaretlerde karşılıklı görüş alışverişi, gelecek yıllara ilişkin plan ve projeler ile şehrimizin ve üniversitemizin özelliklerini içeren kısa bilgilendirmeler yapıldı. 
Niğde Dostluk Derneği Başkan Yardımcısı Sıdıka Tuğrul ;''Resmi ziyaretlerin yanı sıra hayvancılık ve süt ürünleri ile ilgili işletme ziyaretleri de gerçekleştirildi. Hanzade Tarım yönetim kurulu başkanı Sayın Yaşar Kopan’a, Bakkalbaşıoğlu A.Ş. yönetim kurulu başkanı Sayın  Ayhan Birim’e, Calmio A.Ş. yönetim kurulu başkanı Sayın Esat Kendirli’ye misafirperverlikleri ve derneğimizden hiç esirgemedikleri destekleri için şükranlarımızı sunuyoruz.Kapadokya'nın giriş kapısı Niğdemiz'de Gümüşler Belediye Başkanı Sayın Recep Caymaz'ın ev sahipliğinde gerçekleşen kültür gezisi sonrasında Nevşehir bölgesinde de iki gün turistik seyahat gerçekleştirdik. 
Tüm bu çalışmaların en verimli bölümü 2024 programının oluşturulması ve üniversite öğrencilerimizin saha ve staj çalışmaları için bağlantılarda bulunulması idi. 
Bizi konuk eden protokol mensuplarına, bütün firma sahiplerine ve özveriyle çalışan dernek üyelerimize çok teşekkür ediyoruz.''dedi.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.