NİĞDE BAROSU AVUKATLARINDAN EMRE ALAKUŞ HAYATINI KAYBETTİ

Yaşam (Web Sitesi) - Web Sitesi | 24.11.2023 - 10:52, Güncelleme: 24.11.2023 - 11:36
 

NİĞDE BAROSU AVUKATLARINDAN EMRE ALAKUŞ HAYATINI KAYBETTİ

NİĞDE BAROSU AVUKATLARINDAN EMRE ALAKUŞ HAYATINI KAYBETTİ
Avukat Emre Alakuş Niğde'nin Çamardı ilçesine gittiği duruşmasından aracı ile dönerken Çamardı Üçkapılı köyü civarlarında kalp krizi geçirmesi sonucunda direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkan aracı ile kaza yaptı. Meydana gelen kaza sonucunda yaralanan genç avukat kazayı gören olmadığı için üç saate yakın aracında kaldı. Telefonuna ulaşılamayınca GPS ile bulunan avukatın kaza geçirmiş ve yaralı olduğunu gören yakınları 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen ambulans ile Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdehalelere rağmen kurtarılamayan Emre Alakuş'un ölüm nedeni yapılan otopsi sonucunda kalp krizi olarak adli tıp raporuna geçti. Avukat Emre Alakuş 22 Aralık 1987 yılında Niğde'de dünyaya geldi. doğum gününden bir gün sonra vefat eden 36 yaşında ki avukat Burçin Alakuş ile evli idi. Bu evlilikten Doğa ve Öykü isimli iki tane kız çocuğu olan Alakuş Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu idi. Memleketini çok sevdiği için okulunu bitirdikten sonra Niğde'de görev yapmaya başladı. Atatürkçü,ileri görüşlü ve dürüst karakteri ile çok sevilen ve sayılan genç avukat için bugün Niğde Barosu tarafından Niğde Adliye Sarayında düzenlenecek olan törenin ardından cenazesi cuma namazuna müteakip Fatih Sultan Mehmet Camii'den kaldırılacaktır.
NİĞDE BAROSU AVUKATLARINDAN EMRE ALAKUŞ HAYATINI KAYBETTİ

Avukat Emre Alakuş Niğde'nin Çamardı ilçesine gittiği duruşmasından aracı ile dönerken Çamardı Üçkapılı köyü civarlarında kalp krizi geçirmesi sonucunda direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkan aracı ile kaza yaptı. Meydana gelen kaza sonucunda yaralanan genç avukat kazayı gören olmadığı için üç saate yakın aracında kaldı. Telefonuna ulaşılamayınca GPS ile bulunan avukatın kaza geçirmiş ve yaralı olduğunu gören yakınları 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen ambulans ile Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdehalelere rağmen kurtarılamayan Emre Alakuş'un ölüm nedeni yapılan otopsi sonucunda kalp krizi olarak adli tıp raporuna geçti.

Avukat Emre Alakuş 22 Aralık 1987 yılında Niğde'de dünyaya geldi. doğum gününden bir gün sonra vefat eden 36 yaşında ki avukat Burçin Alakuş ile evli idi. Bu evlilikten Doğa ve Öykü isimli iki tane kız çocuğu olan Alakuş Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu idi. Memleketini çok sevdiği için okulunu bitirdikten sonra Niğde'de görev yapmaya başladı. Atatürkçü,ileri görüşlü ve dürüst karakteri ile çok sevilen ve sayılan genç avukat için bugün Niğde Barosu tarafından Niğde Adliye Sarayında düzenlenecek olan törenin ardından cenazesi cuma namazuna müteakip Fatih Sultan Mehmet Camii'den kaldırılacaktır.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.