İtfaiye aracı devrildi:2 yaralı

Gündem 12.11.2021 - 20:22, Güncelleme: 12.11.2021 - 20:22
 

İtfaiye aracı devrildi:2 yaralı

Yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.
İtfaiye aracı devrildi:2 yaralı Niğde’de Belediyesine ait itfaiye aracı yolda önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapınca devrildi. Kazada 2 itfaiye eri yaralandı. İlhanlı Mahallesi Hıdırlık mevkiinden merkez istikametine seyir halinde olan Erhan S. yönetimindeki 51 BE 701 itfaiye aracı önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaptığı esnada devrildi. Kaza sonucu itfaiye erleri Erhan S. ve Emre K. yaralandı.Yaralılar Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi. İtfaiye aracı ise vinç ile kurtarıldı.
Yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.

İtfaiye aracı devrildi:2 yaralı

Niğde’de Belediyesine ait itfaiye aracı yolda önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapınca devrildi. Kazada 2 itfaiye eri yaralandı.

İlhanlı Mahallesi Hıdırlık mevkiinden merkez istikametine seyir halinde olan Erhan S. yönetimindeki 51 BE 701 itfaiye aracı önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaptığı esnada devrildi. Kaza sonucu itfaiye erleri Erhan S. ve Emre K. yaralandı.Yaralılar Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi. İtfaiye aracı ise vinç ile kurtarıldı.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.