İki haftadır Futbol maçlarımızda rezillik yaşanıyor.

Spor 17.02.2022 - 19:47, Güncelleme: 17.02.2022 - 19:47
 

İki haftadır Futbol maçlarımızda rezillik yaşanıyor.

Futbol sahası Grayderle temizlendi.Ortaya bu manzara çıktı.
İki haftadır Futbol maçlarımızda rezillik yaşanıyor. Futbol sahası Grayderle temizlendi.Ortaya bu manzara çıktı. 13 Şubat Pazar günü oynanması gereken maç bu manzara ile ertelendi.Konuk takım Adıyaman FK yetkilileri maçtan önce sahayı incelemek istedi ve gördükleri manzara ile şoke oldular. Niğde Anadolu FK ve Adıyaman FK yetkilileri stada geldiğinde gördükleri manzara karşısında büyük şoke yaşadı. Yeni stadyum yapım aşaması ile 5 Şubat Şehir Stadyumu yıkılmıştı. Bu süreçte iç saha maçlarını Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ile imzalanan protokol gereği Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi futbol sahasında oynama kararı alındı.Bir süredir maçlar bu sahada oynanırken talihsiz olay nedeni ile maç 14 Şubat Pasartesi’ye alındı. Niğde Anadolu FK maçı Aksaray’da oynanacak! İş makinelerinizle kar temizleme çalışması yapılan saha tarlaya döndü. TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta olan Galatasaray’ın pilot takımı Niğde Anadolu FK-Adıyaman FK" maçı TFF tarafından bugüne ertelendi. Maç Aksaray’da oynanacak. Art arda yaşanan bu olaylara Niğde halkı sosyal medya hesaplarından isyan etti. Önceki maçta Ambulans olmaması bu maçta ise sahanın rezilliği, Aksaray’da oynanması bizleri derinden yaraladı diyen vatandaşlar yetkililerden bir açıklama bekliyor.
Futbol sahası Grayderle temizlendi.Ortaya bu manzara çıktı.

İki haftadır Futbol maçlarımızda rezillik yaşanıyor.

Futbol sahası Grayderle temizlendi.Ortaya bu manzara çıktı.

13 Şubat Pazar günü oynanması gereken maç bu manzara ile ertelendi.Konuk takım Adıyaman FK yetkilileri maçtan önce sahayı incelemek istedi ve gördükleri manzara ile şoke oldular.

Niğde Anadolu FK ve Adıyaman FK yetkilileri stada geldiğinde gördükleri manzara karşısında büyük şoke yaşadı.

Yeni stadyum yapım aşaması ile 5 Şubat Şehir Stadyumu yıkılmıştı. Bu süreçte iç saha maçlarını Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ile imzalanan protokol gereği Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi futbol sahasında oynama kararı alındı.Bir süredir maçlar bu sahada oynanırken talihsiz olay nedeni ile maç 14 Şubat Pasartesi’ye alındı.

Niğde Anadolu FK maçı Aksaray’da oynanacak!

İş makinelerinizle kar temizleme çalışması yapılan saha tarlaya döndü. TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta olan Galatasaray’ın pilot takımı Niğde Anadolu FK-Adıyaman FK" maçı TFF tarafından bugüne ertelendi. Maç Aksaray’da oynanacak.

Art arda yaşanan bu olaylara Niğde halkı sosyal medya hesaplarından isyan etti. Önceki maçta Ambulans olmaması bu maçta ise sahanın rezilliği, Aksaray’da oynanması bizleri derinden yaraladı diyen vatandaşlar yetkililerden bir açıklama bekliyor.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.