Filenin Sultanları Dolu Dizgin Yoluna Devam Ediyor

Spor 08.11.2021 - 10:19, Güncelleme: 08.11.2021 - 10:19
 

Filenin Sultanları Dolu Dizgin Yoluna Devam Ediyor

Filenin Sultanları Dolu Dizgin Yoluna Devam Ediyor
Filenin Sultanları Dolu Dizgin Yoluna Devam Ediyor 2.Lig 12. grupta mücadele eden Niğde Belediyespor bayan voleybol takımı evinde Kuzeyboru ile karşılaştı. Haber : @enescan.ozmen Mücadeleye iyi başlayan ekibimiz ilk seti 26-24,ikinci seti 25-15 kazandı,üçüncü sette ise 22-25 kaybetti,dördüncü sette tekrardan oyuna ağırlığını koyan ekibimiz seti 25-23 alarak maçı 3-1 kazandı. Karşılaşmayı Niğde Valisi Yılmaz Şimşek , Niğde İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir ve Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü yakından takip etti Temsilcimiz bu sonuçla oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet 1 mağlubiyet elde etti. Niğde Belediyespor grubunda puanını 9'a yükselterek 4. sıraya yerleşti. Temsilcimiz Niğde Belediyespor gelecek hafta deplasmanda MERSİN YENİŞEHİR BLD. İHTİSAS ile karşı karşıya gelecek.
Filenin Sultanları Dolu Dizgin Yoluna Devam Ediyor

Filenin Sultanları Dolu Dizgin Yoluna Devam Ediyor

2.Lig 12. grupta mücadele eden Niğde Belediyespor bayan voleybol takımı evinde Kuzeyboru ile karşılaştı.

Haber : @enescan.ozmen

Mücadeleye iyi başlayan ekibimiz ilk seti 26-24,ikinci seti 25-15 kazandı,üçüncü sette ise 22-25 kaybetti,dördüncü sette tekrardan oyuna ağırlığını koyan ekibimiz seti 25-23 alarak maçı 3-1 kazandı.

Karşılaşmayı Niğde Valisi Yılmaz Şimşek , Niğde İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir ve Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü yakından takip etti

Temsilcimiz bu sonuçla oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet 1 mağlubiyet elde etti.

Niğde Belediyespor grubunda puanını 9'a yükselterek 4. sıraya yerleşti.

Temsilcimiz Niğde Belediyespor gelecek hafta deplasmanda MERSİN YENİŞEHİR BLD. İHTİSAS ile karşı karşıya gelecek.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.