Erdoğan: İstanbul adayını 7 Ocak'ta duyacaksınız

Siyaset 04.01.2024 - 15:50, Güncelleme: 04.01.2024 - 16:22
 

Erdoğan: İstanbul adayını 7 Ocak'ta duyacaksınız

Erdoğan: İstanbul adayını 7 Ocak'ta duyacaksınız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul adayını Pazar günü açıklayacaklarını belirtti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde basın mensuplarına açıklama yaptı. "İstanbul adayını Pazar günü duyacaksınız. Ankara adayını da Ankara'da açıklayacağız" diyen Erdoğan, "Bizim yapacağımız açıklamalarda A’dan Z’ye hepsi sürprizdir hem de kazanma azmimizin göstergesi olacaktır" diye konuştu. Basın mensuplarının "Sizi de keyfiniz çok yerinde gördük" yönündeki söylemine de "Her zaman" yanıtını verdi.   Cumhurbaşkanımız Erdoğan, açıklamalarda bulunuyor... https://t.co/1Pl1y7ukAz — AK Parti (@Akparti) January 4, 2024  
Erdoğan: İstanbul adayını 7 Ocak'ta duyacaksınız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul adayını Pazar günü açıklayacaklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde basın mensuplarına açıklama yaptı.

"İstanbul adayını Pazar günü duyacaksınız. Ankara adayını da Ankara'da açıklayacağız" diyen Erdoğan, "Bizim yapacağımız açıklamalarda A’dan Z’ye hepsi sürprizdir hem de kazanma azmimizin göstergesi olacaktır" diye konuştu.

Basın mensuplarının "Sizi de keyfiniz çok yerinde gördük" yönündeki söylemine de "Her zaman" yanıtını verdi.

 

Cumhurbaşkanımız Erdoğan, açıklamalarda bulunuyor... https://t.co/1Pl1y7ukAz

— AK Parti (@Akparti) January 4, 2024

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.