ÇKS'de 2 Ocak son gün!

Dünya 31.12.2023 - 09:39, Güncelleme: 31.12.2023 - 17:21
 

ÇKS'de 2 Ocak son gün!

ÇKS'de 2 Ocak son gün!
2024 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi'ne başvurular için 2 Ocak 2024 son gün... Ülke genelinde Tarım ve Orman Müdürlükleri, hafta sonu olmasına rağmen yılın son günü dolayısıyla dün olduğu gibi bugün de mesai saatleri içinde hizmet veriyor. Ülke genelinde Tarım ve Orman Müdürlükleri, 2024 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) için kayıtları almak adına Pazar günü olmasına rağmen yılın son gününde de hizmete devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı, üreticilerin tarımsal desteklerden faydalanabilmek için ÇKS kaydını 2 Ocak 2024 tarihine kadar yaptırmaları gerektiğine dikkati çekerek, ÇKS başvurularının il/ilçe tarım ve orman müdürlüklerinin yanı sıra e-Devlet kapısı ve ‘TarımCebimde’ mobil uygulaması üzerinden yapılabildiğini hatırlattı.  
ÇKS'de 2 Ocak son gün!

2024 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi'ne başvurular için 2 Ocak 2024 son gün... Ülke genelinde Tarım ve Orman Müdürlükleri, hafta sonu olmasına rağmen yılın son günü dolayısıyla dün olduğu gibi bugün de mesai saatleri içinde hizmet veriyor.

Ülke genelinde Tarım ve Orman Müdürlükleri, 2024 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) için kayıtları almak adına Pazar günü olmasına rağmen yılın son gününde de hizmete devam ediyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı, üreticilerin tarımsal desteklerden faydalanabilmek için ÇKS kaydını 2 Ocak 2024 tarihine kadar yaptırmaları gerektiğine dikkati çekerek, ÇKS başvurularının il/ilçe tarım ve orman müdürlüklerinin yanı sıra e-Devlet kapısı ve ‘TarımCebimde’ mobil uygulaması üzerinden yapılabildiğini hatırlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.