BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Gündem 03.12.2021 - 10:43, Güncelleme: 03.12.2021 - 10:43
 

BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.
BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Özdemir, “amacımız engellilerimizin umudunu daha da çoğaltarak engelsiz bir şehir inşa etmektir” dedi. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “3 Aralık tarihi engellilerimizin problemlerine dikkat çekmek için Birleşmiş Milletler tarafından “Dünya Engelliler Günü “olarak belirlenmiştir. Her insanın bir engelli adayı olduğunu unutmadan engelli kardeşlerimiz ile birlikte hayatın doğal akışı içinde bütün engelleri birlikte aşacağımıza olan inancımız tamdır. Engellilik insan hayatının bir gerçeği olarak karşımızda durmaktadır. Hem zihinsel hem de bedenen oluşabilen bu hal bizi çaresizliğe ve ümitsizliğe sevk etmemelidir. Hayat bütün şubeleri ile yaşamayı hak etmekte ve insan her türlü engeli göğüsleyecek bir yaratılışı fıtratında barındırmaktadır. Engelleri birlikte aşmak ve empati kurarak engellilerimizin yanında olmak bizim için bütün vazifelerin üstünde bir vazifedir. Bu duygu ve düşünceler içinde Niğde Belediyesi olarak her zaman engellilerimizin yanında olduk. Ulaşımdan eğitime, çalışma hayatından sağlık hizmetlerine varıncaya kadar her alanda engellilerimize güzel bir hayat sunmayı insani ve hukuki sorumluluğumuz olarak gördük. Dün olduğu gibi yarında bu hususta çalışmaya devam edeceğiz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde tüm engelli kardeşlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyor; başarı ve esenlik dolu yıllar diliyorum” dedi.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Özdemir, “amacımız engellilerimizin umudunu daha da çoğaltarak engelsiz bir şehir inşa etmektir” dedi.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“3 Aralık tarihi engellilerimizin problemlerine dikkat çekmek için Birleşmiş Milletler tarafından “Dünya Engelliler Günü “olarak belirlenmiştir. Her insanın bir engelli adayı olduğunu unutmadan engelli kardeşlerimiz ile birlikte hayatın doğal akışı içinde bütün engelleri birlikte aşacağımıza olan inancımız tamdır. Engellilik insan hayatının bir gerçeği olarak karşımızda durmaktadır. Hem zihinsel hem de bedenen oluşabilen bu hal bizi çaresizliğe ve ümitsizliğe sevk etmemelidir. Hayat bütün şubeleri ile yaşamayı hak etmekte ve insan her türlü engeli göğüsleyecek bir yaratılışı fıtratında barındırmaktadır. Engelleri birlikte aşmak ve empati kurarak engellilerimizin yanında olmak bizim için bütün vazifelerin üstünde bir vazifedir.

Bu duygu ve düşünceler içinde Niğde Belediyesi olarak her zaman engellilerimizin yanında olduk. Ulaşımdan eğitime, çalışma hayatından sağlık hizmetlerine varıncaya kadar her alanda engellilerimize güzel bir hayat sunmayı insani ve hukuki sorumluluğumuz olarak gördük. Dün olduğu gibi yarında bu hususta çalışmaya devam edeceğiz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde tüm engelli kardeşlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyor; başarı ve esenlik dolu yıllar diliyorum” dedi.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.