Anadolu Efes, Evinde Fenerbahçe Beko İle Karşılaşacak

Spor 28.12.2023 - 13:10, Güncelleme: 28.12.2023 - 16:56
 

Anadolu Efes, Evinde Fenerbahçe Beko İle Karşılaşacak

Anadolu Efes, Evinde Fenerbahçe Beko İle Karşılaşacak
ANADOLU EFES- Fenerbahçe Beko Turkish Airlines EuroLeague 17. Hafta Karşılaşması 28 Aralık 2023 Perşembe 20.30 Sinan Erdem Spor Salonu Maç Yayını: S Sport   Anadolu Efes Spor Kulübü, Turkish Airlines EuroLeague’in on yedinci haftasında Fenerbahçe Beko’yu ağırlayacak. Dev derbi 28 Aralık 2023 Perşembe günü saat 20.30'da başlayacak. Derbi heyecanı Sinan Erdem Spor Salonu’nda yaşanacak  Sezonun on yedinci mücadelesinde de tribünleri dolduracak olan Anadolu Efes taraftarları, Fenerbahçe Beko karşılaşmasında unutulmaz bir maç atmosferi yaratacak. Anadolu Efes, değerli partnerleriyle beraber maç içerisinde gerçekleştireceği eğlenceli şovlarla maçın coşkusunu artırırken tribünleri dolduran Anadolu Efes taraftarları, maç atmosferine unutulmaz bir renk katacak. Takımın sesi Mustafa Özben, enerjisiyle tribünleri alevlendirecek. Anadolu Efes'in sevimli maskotu Çaylak da taraftarlarla birlikte derbinin heyecanını katlayacak. Heyecan dolu karşılaşma 20.30’da S Sport’da  Anadolu Efes- Fenerbahçe Beko karşılaşması perşembe günü saat 20.30’da S Sport’tan naklen yayınlanacak.
Anadolu Efes, Evinde Fenerbahçe Beko İle Karşılaşacak

ANADOLU EFES- Fenerbahçe Beko

Turkish Airlines EuroLeague 17. Hafta Karşılaşması

28 Aralık 2023 Perşembe 20.30

Sinan Erdem Spor Salonu

Maç Yayını: S Sport  

Anadolu Efes Spor Kulübü, Turkish Airlines EuroLeague’in on yedinci haftasında Fenerbahçe Beko’yu ağırlayacak. Dev derbi 28 Aralık 2023 Perşembe günü saat 20.30'da başlayacak.

Derbi heyecanı Sinan Erdem Spor Salonu’nda yaşanacak

 Sezonun on yedinci mücadelesinde de tribünleri dolduracak olan Anadolu Efes taraftarları, Fenerbahçe Beko karşılaşmasında unutulmaz bir maç atmosferi yaratacak. Anadolu Efes, değerli partnerleriyle beraber maç içerisinde gerçekleştireceği eğlenceli şovlarla maçın coşkusunu artırırken tribünleri dolduran Anadolu Efes taraftarları, maç atmosferine unutulmaz bir renk katacak. Takımın sesi Mustafa Özben, enerjisiyle tribünleri alevlendirecek. Anadolu Efes'in sevimli maskotu Çaylak da taraftarlarla birlikte derbinin heyecanını katlayacak.

Heyecan dolu karşılaşma 20.30’da S Sport’da

 Anadolu Efes- Fenerbahçe Beko karşılaşması perşembe günü saat 20.30’da S Sport’tan naklen yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.