Altından sonra sıra gümüş ve platinde

Ekonomi 20.11.2023 - 11:23, Güncelleme: 20.11.2023 - 17:17
 

Altından sonra sıra gümüş ve platinde

Altından sonra sıra gümüş ve platinde
Altından sonra sıra gümüş ve platinde   Papara, altından sonra gümüş ve platin yatırımı özelliğini duyurdu   Papara, 7/24 altın yatırımını mümkün kılan ürünü Kıymetli Maden Hesabı'na platin ve gümüşü de ekledi. Kullanıcılar 7/24, minimum 0,01 gram olmak üzere diledikleri tutarda altın, gümüş ve platin yatırımı yapabilecek.   İSTANBUL — Finansal teknoloji şirketi Papara, kullanıcıların gümüş ve platin kıymetli madenlerinin alım satımını yapabilecekleri özelliğini devreye aldı. Geçtiğimiz aylarda milyonlarca kullanıcısına 7/24 altın yatırımı yapma olanağı sunan şirket, altın, gümüş ve platin yatırımını Kıymetli Madenler Hesabı altında topladı. Bu sayede Papara, üç kıymetli madene yatırım yapma olanağı sunan yeni özelliğiyle kullanıcıların yatırım ihtiyaçlarına da yanıt vermeye başladı.   Kıymetli madenlere 7/24 yatırım yapılabiliyor Papara kullanıcıları, saniyeler içinde Kıymetli Maden Hesaplarını oluşturarak altın, gümüş ve platin için komisyonsuz alım satım işlemlerine başlayabiliyor. 0,01 gramdan başlayan alt limitle kıymetli madenlere gece gündüz, hafta içi hafta sonu, piyasanın açık ya da kapalı olması fark etmeksizin yatırım yapılabiliyor. Papara kullanıcıları, dilerlerse TL tutar, dilerlerse de gram bilgisi girerek altın, gümüş ve platin alıp satabiliyor. Papara hesapları ve Kıymetli Maden Hesapları arasında kolayca geçiş yapabilen kullanıcılar, altın, platin ve gümüşün dönemsel fiyat değişimlerini grafikler üzerinde takip edebiliyor.    Transfer özelliği de sunuyor Papara, Kıymetli Maden Hesabı, komisyonsuz al/sat özelliğinin yanı sıra altın, gümüş ve platin transfer özelliği de sunuyor. Kıymetli Maden Hesabı olan Paparalılar, birbirlerine işlem ücreti ödemeden, anında, diledikleri tutarda altın, gümüş ve platin gönderebiliyor. Papara, ilerleyen dönemde yatırım ürünlerini yeni varlıklarla genişletecek.    
Altından sonra sıra gümüş ve platinde

Altından sonra sıra gümüş ve platinde

 

Papara, altından sonra gümüş ve platin yatırımı özelliğini duyurdu

 

Papara, 7/24 altın yatırımını mümkün kılan ürünü Kıymetli Maden Hesabı'na platin ve gümüşü de ekledi. Kullanıcılar 7/24, minimum 0,01 gram olmak üzere diledikleri tutarda altın, gümüş ve platin yatırımı yapabilecek.

 

İSTANBUL — Finansal teknoloji şirketi Papara, kullanıcıların gümüş ve platin kıymetli madenlerinin alım satımını yapabilecekleri özelliğini devreye aldı. Geçtiğimiz aylarda milyonlarca kullanıcısına 7/24 altın yatırımı yapma olanağı sunan şirket, altın, gümüş ve platin yatırımını Kıymetli Madenler Hesabı altında topladı. Bu sayede Papara, üç kıymetli madene yatırım yapma olanağı sunan yeni özelliğiyle kullanıcıların yatırım ihtiyaçlarına da yanıt vermeye başladı.

 

Kıymetli madenlere 7/24 yatırım yapılabiliyor

Papara kullanıcıları, saniyeler içinde Kıymetli Maden Hesaplarını oluşturarak altın, gümüş ve platin için komisyonsuz alım satım işlemlerine başlayabiliyor. 0,01 gramdan başlayan alt limitle kıymetli madenlere gece gündüz, hafta içi hafta sonu, piyasanın açık ya da kapalı olması fark etmeksizin yatırım yapılabiliyor. Papara kullanıcıları, dilerlerse TL tutar, dilerlerse de gram bilgisi girerek altın, gümüş ve platin alıp satabiliyor. Papara hesapları ve Kıymetli Maden Hesapları arasında kolayca geçiş yapabilen kullanıcılar, altın, platin ve gümüşün dönemsel fiyat değişimlerini grafikler üzerinde takip edebiliyor. 

 

Transfer özelliği de sunuyor

Papara, Kıymetli Maden Hesabı, komisyonsuz al/sat özelliğinin yanı sıra altın, gümüş ve platin transfer özelliği de sunuyor. Kıymetli Maden Hesabı olan Paparalılar, birbirlerine işlem ücreti ödemeden, anında, diledikleri tutarda altın, gümüş ve platin gönderebiliyor. Papara, ilerleyen dönemde yatırım ürünlerini yeni varlıklarla genişletecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.