AK Parti Niğde Milletvekili Selim GÜLTEKİN Miraç Gecesi dolayısıyla mesaj yayınladı.

Siyaset 01.03.2022 - 17:40, Güncelleme: 01.03.2022 - 17:40
 

AK Parti Niğde Milletvekili Selim GÜLTEKİN Miraç Gecesi dolayısıyla mesaj yayınladı.

Miraç Gecemiz mübarek olsun.
AK Parti Niğde Milletvekili Selim GÜLTEKİN Miraç Gecesi dolayısıyla mesaj yayınladı. “Bizleri bu mübarek geceye ulaştıran Cenâb-ı Hakk’a sonsuz hamd ü sena, ümmeti olmakla şeref bulduğumuz Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa’ya salat ve selam olsun. Miraç Gecemiz mübarek olsun.” Kulun Rabbiyle buluşması olan namazın farz kılındığı, Peygamber Efendimizin yüce makama ulaştığı bir mucizeyi ve bu mübarek yolculuğu ifade eden Miraç Gecesine ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Bu güzel geceleri fırsat bilerek ibadet bilincimizi kuvvetlendirmeli inandığımız değerlere daha sıkı sarılmalıyız. Yüce dinimizin bizden istediği sevgiyi, şefkati, kardeşliği, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeli, güvenli ve huzurlu ortamların oluşması için çalışmalıyız. Mübarek Ramazan ayına adım adım yaklaştığımız kutsal gün ve gecelerde yapılacak olan dualarımızın daha makbul olacağı inancıyla Yüce Allah’a yönelmeli ülkemiz, milletimiz ve tüm İslam âlemi için iyiliklerin ve güzelliklerin artması adına dua etmeliyiz. Bu vesileyle pek çok mucizeyi bünyesinde barındıran bu kutlu gecenin, dünyaya barış getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz eder, Niğdeli hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin mübarek Miraç Gecesi’ni en içten duygularımla tebrik ederim.
Miraç Gecemiz mübarek olsun.

AK Parti Niğde Milletvekili Selim GÜLTEKİN Miraç Gecesi dolayısıyla mesaj yayınladı.

“Bizleri bu mübarek geceye ulaştıran Cenâb-ı Hakk’a sonsuz hamd ü sena, ümmeti olmakla şeref bulduğumuz Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa’ya salat ve selam olsun. Miraç Gecemiz mübarek olsun.”

Kulun Rabbiyle buluşması olan namazın farz kılındığı, Peygamber Efendimizin yüce makama ulaştığı bir mucizeyi ve bu mübarek yolculuğu ifade eden Miraç Gecesine ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Bu güzel geceleri fırsat bilerek ibadet bilincimizi kuvvetlendirmeli inandığımız değerlere daha sıkı sarılmalıyız. Yüce dinimizin bizden istediği sevgiyi, şefkati, kardeşliği, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeli, güvenli ve huzurlu ortamların oluşması için çalışmalıyız.

Mübarek Ramazan ayına adım adım yaklaştığımız kutsal gün ve gecelerde yapılacak olan dualarımızın daha makbul olacağı inancıyla Yüce Allah’a yönelmeli ülkemiz, milletimiz ve tüm İslam âlemi için iyiliklerin ve güzelliklerin artması adına dua etmeliyiz.

Bu vesileyle pek çok mucizeyi bünyesinde barındıran bu kutlu gecenin, dünyaya barış getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz eder, Niğdeli hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin mübarek Miraç Gecesi’ni en içten duygularımla tebrik ederim.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.