Zabıta Müdürlüğü Personeline Mevzuat Eğitimi

Eğitim 30.12.2021 - 22:27, Güncelleme: 30.12.2021 - 22:27
 

Zabıta Müdürlüğü Personeline Mevzuat Eğitimi

Türkiye Belediyeler Birliği'nden Zülküf Kılıç' ın anlatımıyla yeni düzenlenen kanun ve yönetmeliklerle ilgili eğitim verildi.
Zabıta Müdürlüğü Personeline Mevzuat Eğitimi Çağdaş bir belediyecilik anlayışıyla hizmet veren Niğde Belediyesi, personellerine görev tanımları ile ilgili hizmetiçi eğitimler vermeye devam ediyor. Bu kapsamda belediye hizmetlerinde belediyenin vitrini konumunda olan Zabıta Müdürlüğü personellerine, Türkiye Belediyeler Birliği'nden Zülküf Kılıç' ın anlatımıyla yeni düzenlenen kanun ve yönetmeliklerle ilgili eğitim verildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; "Biz her alanda eğitimi ve yenilenmeyi birinci önceliğimiz olarak görüyoruz. Zabıta personelimizin vatandaşımıza daha kaliteli hizmet sunmaları ve daha verimli çalışmaları için kendilerine yönelik hizmetiçi eğitimler düzenledik. Her alanda bu eğitimlerimize devam edeceğiz. Eğitim faaliyetlerinde bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı Türkiye Belediyeler Birliği'ne teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
Türkiye Belediyeler Birliği'nden Zülküf Kılıç' ın anlatımıyla yeni düzenlenen kanun ve yönetmeliklerle ilgili eğitim verildi.

Zabıta Müdürlüğü Personeline Mevzuat Eğitimi

Çağdaş bir belediyecilik anlayışıyla hizmet veren Niğde Belediyesi, personellerine görev tanımları ile ilgili hizmetiçi eğitimler vermeye devam ediyor.

Bu kapsamda belediye hizmetlerinde belediyenin vitrini konumunda olan Zabıta Müdürlüğü personellerine, Türkiye Belediyeler Birliği'nden Zülküf Kılıç' ın anlatımıyla yeni düzenlenen kanun ve yönetmeliklerle ilgili eğitim verildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir;

"Biz her alanda eğitimi ve yenilenmeyi birinci önceliğimiz olarak görüyoruz. Zabıta personelimizin vatandaşımıza daha kaliteli hizmet sunmaları ve daha verimli çalışmaları için kendilerine yönelik hizmetiçi eğitimler düzenledik. Her alanda bu eğitimlerimize devam edeceğiz. Eğitim faaliyetlerinde bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı Türkiye Belediyeler Birliği'ne teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.