ZABITA EKİPLERİNDEN SAHTE İÇKİYE GEÇİT YOK

Sağlık 31.12.2021 - 11:49, Güncelleme: 31.12.2021 - 11:49
 

ZABITA EKİPLERİNDEN SAHTE İÇKİYE GEÇİT YOK

iş yerlerinin belgeleri incelenirken, bandrol kontrolü yapılarak içkilerin kaçak veya sahte olup olmadığına bakıldı.
ZABITA EKİPLERİNDEN SAHTE İÇKİYE GEÇİT YOK Niğde Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Vergi Dairesi ekipleriyle birlikte il genelinde tekel bayilerinde kaçak ve sahte içkiye yönelik denetim gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde, iş yerlerinin belgeleri incelenirken, bandrol kontrolü yapılarak içkilerin kaçak veya sahte olup olmadığına bakıldı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; "Yaklaşan yılbaşı öncesi artan sahte içki üretimi ve buna bağlı alkol zehirlenmesi olaylarının önüne geçebilmek amacıyla ekiplerimiz diğer kurumlarımızla uyum içinde denetimlerini gerçekleştirdiler. Yapılan denetimlerde işletmelerin belgeleri tek tek kontrol edilirken, Alkollü İçkiler Tebliği kapsamında alkollü içkilerin etiket ve bandrol kontrolü yapıldı. Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (TAPDK) sağladığı denetim cihazları ile içkinin sahte olup olmadığı anında kontrol edildi. Denetimler sırasında görevlilerimiz son günlerde sahte içki nedeniyle ölüm olaylarının arttığına dikkat çekerken, güvenilir ana bayilerin dışındaki yerlerden ürün alınıp satılmaması konusunda uyarılarda bulundu. Amacımız her alanda halkımızın sağlığını korumaktır." İfadelerini kullandı.
iş yerlerinin belgeleri incelenirken, bandrol kontrolü yapılarak içkilerin kaçak veya sahte olup olmadığına bakıldı.

ZABITA EKİPLERİNDEN SAHTE İÇKİYE GEÇİT YOK

Niğde Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Vergi Dairesi ekipleriyle birlikte il genelinde tekel bayilerinde kaçak ve sahte içkiye yönelik denetim gerçekleştirildi.

Yapılan denetimlerde,

iş yerlerinin belgeleri incelenirken, bandrol kontrolü yapılarak içkilerin kaçak veya sahte olup olmadığına bakıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir;

"Yaklaşan yılbaşı öncesi artan sahte içki üretimi ve buna bağlı alkol zehirlenmesi olaylarının önüne geçebilmek amacıyla ekiplerimiz diğer kurumlarımızla uyum içinde denetimlerini gerçekleştirdiler. Yapılan denetimlerde işletmelerin belgeleri tek tek kontrol edilirken, Alkollü İçkiler Tebliği kapsamında alkollü içkilerin etiket ve bandrol kontrolü yapıldı. Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (TAPDK) sağladığı denetim cihazları ile içkinin sahte olup olmadığı anında kontrol edildi. Denetimler sırasında görevlilerimiz son günlerde sahte içki nedeniyle ölüm olaylarının arttığına dikkat çekerken, güvenilir ana bayilerin dışındaki yerlerden ürün alınıp satılmaması konusunda uyarılarda bulundu. Amacımız her alanda halkımızın sağlığını korumaktır." İfadelerini kullandı.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.