Sedat Çağlar Kitapları ile Haber Tarz'ı Ziyaret etti.

Kültür-Sanat 18.01.2022 - 13:52, Güncelleme: 18.01.2022 - 13:52
 

Sedat Çağlar Kitapları ile Haber Tarz'ı Ziyaret etti.

“Manifesto ve Yürekten Kaleme”
“Manifesto ve Yürekten Kaleme” isimli kitapları ile özellikle toplumsal konulara ışık tutmaya çalışan, son zamanlarda katılaşan gönül penceremizi bir nebze yumuşatan şiirleri ve yazılarından bir kahve içimi sohbet etme şerefine eriştik. Bu değerli kitaplarını armağan ettiği ve ofisimizi ziyaret ettiği için Sedat Çağlar beyfendiye şükranlarımı bildiriyorum. Ve bir dörtlüğünü paylaşmak istiyorum. Deryanda yüzen bir sandalım ben Erişilmez ufuklara yelken açan Ruhuma nakşettim aşkımızın resmini Yüreğim sesine aşık her tonu bir melodi Alıp götürür gözlerim şair yapar dilimi…
“Manifesto ve Yürekten Kaleme”

“Manifesto ve Yürekten Kaleme” isimli kitapları ile özellikle toplumsal konulara ışık tutmaya çalışan, son zamanlarda katılaşan gönül penceremizi bir nebze yumuşatan şiirleri ve yazılarından bir kahve içimi sohbet etme şerefine eriştik. Bu değerli kitaplarını armağan ettiği ve ofisimizi ziyaret ettiği için Sedat Çağlar beyfendiye şükranlarımı bildiriyorum. Ve bir dörtlüğünü paylaşmak istiyorum.

Deryanda yüzen bir sandalım ben

Erişilmez ufuklara yelken açan

Ruhuma nakşettim aşkımızın resmini

Yüreğim sesine aşık her tonu bir melodi

Alıp götürür gözlerim şair yapar dilimi…

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.