Otomobili çalıp, yaktı

Gündem 04.01.2022 - 17:03, Güncelleme: 04.01.2022 - 17:03
 

Otomobili çalıp, yaktı

NİĞDE’de, çaldığı otomobili yakan H.O., polis tarafından yakalandı.
Otomobili çalıp, yaktı NİĞDE’de, çaldığı otomobili yakan H.O., polis tarafından yakalandı. Olay, Aşağı Kayabaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Park halindeki bir otomobilin yandığını görenler, polis ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelerek alevlere müdahale eden itfaiye ekibi, yangını söndürdü. Araç sahibi E.K.'ye ulaşan polis, otomobilin çalındığını tespit etti. Otomobili çalıp yaktıktan sonra kaçan kişinin H.O. olduğunu belirleyen ekipler, şüpheliyi gözaltına aldı. Alkollü olduğu öğrenilen H.O., polis merkezine götürüldü.
NİĞDE’de, çaldığı otomobili yakan H.O., polis tarafından yakalandı.

Otomobili çalıp, yaktı

NİĞDE’de, çaldığı otomobili yakan H.O., polis tarafından yakalandı.

Olay, Aşağı Kayabaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Park halindeki bir otomobilin yandığını görenler, polis ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelerek alevlere müdahale eden itfaiye ekibi, yangını söndürdü. Araç sahibi E.K.'ye ulaşan polis, otomobilin çalındığını tespit etti. Otomobili çalıp yaktıktan sonra kaçan kişinin H.O. olduğunu belirleyen ekipler, şüpheliyi gözaltına aldı. Alkollü olduğu öğrenilen H.O., polis merkezine götürüldü.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.