Niğdemize İstihdam Kapısı

Ekonomi 30.12.2021 - 22:25, Güncelleme: 30.12.2021 - 22:25
 

Niğdemize İstihdam Kapısı

Bisküvi, Gofret ve Çikolata fabrikası kuruluyor.
Niğdemize İstihdam Kapısı Bisküvi, Gofret ve Çikolata fabrikası kuruluyor. Master Bronz Gıda İçecek Ambalaj San. A.Ş. Organize Sanayi Bölgesine bir yatırım sözü verdi. Master Bronz Grup 200 kişinin istihdam edebileceği 71 bin 463 metre kare açık alan, 25 bin metre kare kapalı alana yatırım bedeli 100 milyon liralık yatırım ile Bisküvi, Gofret ve Çikolata fabrikası kuracağını açıkladı. 2022 yılının sonunda faaliyete geçeceği bildirildi.
Bisküvi, Gofret ve Çikolata fabrikası kuruluyor.

Niğdemize İstihdam Kapısı

Bisküvi, Gofret ve Çikolata fabrikası kuruluyor.

Master Bronz Gıda İçecek Ambalaj San. A.Ş. Organize Sanayi Bölgesine bir yatırım sözü verdi.

Master Bronz Grup 200 kişinin istihdam edebileceği 71 bin 463 metre kare açık alan, 25 bin metre kare kapalı alana yatırım bedeli 100 milyon liralık yatırım ile Bisküvi, Gofret ve Çikolata fabrikası kuracağını açıkladı. 2022 yılının sonunda faaliyete geçeceği bildirildi.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.