NİĞDE’de AFAD Gönüllü Eğitim Programı'nda çevrim içi, yüz yüze ve saha eğitimlerinde başarı elde eden 45 gönüllüye düzenlenen törenle kimlik kartları ve sertifikaları verildi.

Gündem 25.01.2022 - 16:44, Güncelleme: 25.01.2022 - 16:44
 

NİĞDE’de AFAD Gönüllü Eğitim Programı'nda çevrim içi, yüz yüze ve saha eğitimlerinde başarı elde eden 45 gönüllüye düzenlenen törenle kimlik kartları ve sertifikaları verildi.

NİĞDE’de AFAD Gönüllü Eğitim Programı'nda çevrim içi..
NİĞDE’de AFAD Gönüllü Eğitim Programı'nda çevrim içi, yüz yüze ve saha eğitimlerinde başarı elde eden 45 gönüllüye düzenlenen törenle kimlik kartları ve sertifikaları verildi. İl Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Niğde Vali Yardımcısı Doğukan Mızrak, AFAD Gönüllü ve Bağışçı İlişkileri Dairesi Başkanı Mehmet Akif Can ve AFAD gönüllüleri katıldı. Niğde Vali Yardımcısı Doğukan Mızrak, Afetlerde devletin imkanlarının seferber edilmesinin yanı sıra AFAD gönüllülerinin de sağladığı desteklerin önem arz ettiğini söyledi. Bilgilerini, saha deneyimlerini, gönüllülük esasına göre hiçbir maddi çıkar beklemeden destek olan gönüllülere teşekkür eden Mızrak: “ Niğde'de AFAD gönüllü sayısını bin 803'e çıkardık. AFAD Başkanlığımızın da gönüllülük sistemine verdiği değer sonucunda sizlere kimlik kartlarınızı takdim edeceğiz. Sunduğunuz katkılardan dolayı sizlere sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz." Dedi. AFAD Gönüllü ve Bağışçı İlişkileri Dairesi Başkanı Mehmet Akif Can ise : “Bu çalışmalar esnasında profesyonel ekiplerimizin yanında vatandaşlarımızın o zor anlarında en büyük destekçisi sizler oldunuz. Bu anlamda bütün AFAD gönüllerine teşekkür ediyorum. 2022 yılında AFAD gönüllülük sistemini daha güzel bir yapı haline getirmek istiyoruz. Şu an 6 bin civarında destek AFAD gönüllümüz var, saha eğitimlerini alan gönüllerimiz. Temel AFAD gönüllüsü de 435 bin seviyelerine yaklaştı. Saha eğitimlerini alan sizler de 6 bin kişilik destek AFAD gönüllüsüne dahil olacaksınız. İnşallah bu sene Türkiye genelinde 20 bin daha destek AFAD gönüllüsü yetiştirmek istiyoruz. Özellikle İstanbul, İzmir, Ankara gibi illerimizde nüfusun çok olduğu Kahramanmaraş ve diğer büyük şehirlerimizde daha fazla destek AFAD gönüllüsünü yetiştireceğiz." Konuşmalarında ardından AFAD gönüllülerine kimlik kartları ve sertifikaları verildi.
NİĞDE’de AFAD Gönüllü Eğitim Programı'nda çevrim içi..

NİĞDE’de AFAD Gönüllü Eğitim Programı'nda çevrim içi, yüz yüze ve saha eğitimlerinde başarı elde eden 45 gönüllüye düzenlenen törenle kimlik kartları ve sertifikaları verildi.

İl Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Niğde Vali Yardımcısı Doğukan Mızrak, AFAD Gönüllü ve Bağışçı İlişkileri Dairesi Başkanı Mehmet Akif Can ve AFAD gönüllüleri katıldı.

Niğde Vali Yardımcısı Doğukan Mızrak, Afetlerde devletin imkanlarının seferber edilmesinin yanı sıra AFAD gönüllülerinin de sağladığı desteklerin önem arz ettiğini söyledi.

Bilgilerini, saha deneyimlerini, gönüllülük esasına göre hiçbir maddi çıkar beklemeden destek olan gönüllülere teşekkür eden Mızrak: “ Niğde'de AFAD gönüllü sayısını bin 803'e çıkardık. AFAD Başkanlığımızın da gönüllülük sistemine verdiği değer sonucunda sizlere kimlik kartlarınızı takdim edeceğiz. Sunduğunuz katkılardan dolayı sizlere sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz." Dedi.

AFAD Gönüllü ve Bağışçı İlişkileri Dairesi Başkanı Mehmet Akif Can ise : “Bu çalışmalar esnasında profesyonel ekiplerimizin yanında vatandaşlarımızın o zor anlarında en büyük destekçisi sizler oldunuz. Bu anlamda bütün AFAD gönüllerine teşekkür ediyorum. 2022 yılında AFAD gönüllülük sistemini daha güzel bir yapı haline getirmek istiyoruz. Şu an 6 bin civarında destek AFAD gönüllümüz var, saha eğitimlerini alan gönüllerimiz. Temel AFAD gönüllüsü de 435 bin seviyelerine yaklaştı. Saha eğitimlerini alan sizler de 6 bin kişilik destek AFAD gönüllüsüne dahil olacaksınız. İnşallah bu sene Türkiye genelinde 20 bin daha destek AFAD gönüllüsü yetiştirmek istiyoruz. Özellikle İstanbul, İzmir, Ankara gibi illerimizde nüfusun çok olduğu Kahramanmaraş ve diğer büyük şehirlerimizde daha fazla destek AFAD gönüllüsünü yetiştireceğiz." Konuşmalarında ardından AFAD gönüllülerine kimlik kartları ve sertifikaları verildi.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.