Niğde Ömer halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde mesai dışı poliklinik uygulaması başladı.

Sağlık 30.11.2021 - 13:13, Güncelleme: 30.11.2021 - 13:13
 

Niğde Ömer halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde mesai dışı poliklinik uygulaması başladı.

Poliklinik uygulaması başladı. Haber Tarz
Niğde Ömer halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde mesai dışı poliklinik uygulaması başladı. Gün içerisinde hastaneye gitme fırsatı bulamayan ve randevu alamayan vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak amacıyla başlatılan "Mesai Dışı Poliklinik Hizmeti" uygulaması, hafta içi her gün 16:30 / 18:30 saatleri arasında devam etmektedir. Mesai dışı poliklinik randevusu almak için MHRS uygulamasından ya da 182 nolu telefonu arayabilirsiniz. Mesai dışı poliklinik yapan doktorlar; Göz Hastalıkları Uzmanı ( Dr. Feyyaz Aslan ) Göz Hastalıkları Uzmanı ( Dr. Mehmet Esat Teker ) Kardiyoloji Uzmanı ( Dr. Yakup Çetinkaya ) Kardiyoloji Uzmanı ( Dr. Samet Yılmaz ) Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ( Dr. Mehtap Eroğlu )
Poliklinik uygulaması başladı. Haber Tarz

Niğde Ömer halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde mesai dışı poliklinik uygulaması başladı. Gün içerisinde hastaneye gitme fırsatı bulamayan ve randevu alamayan vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak amacıyla başlatılan "Mesai Dışı Poliklinik Hizmeti" uygulaması, hafta içi her gün 16:30 / 18:30 saatleri arasında devam etmektedir. Mesai dışı poliklinik randevusu almak için MHRS uygulamasından ya da 182 nolu telefonu arayabilirsiniz. Mesai dışı poliklinik yapan doktorlar;

Göz Hastalıkları Uzmanı ( Dr. Feyyaz Aslan )

Göz Hastalıkları Uzmanı ( Dr. Mehmet Esat Teker )

Kardiyoloji Uzmanı ( Dr. Yakup Çetinkaya )

Kardiyoloji Uzmanı ( Dr. Samet Yılmaz )

Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ( Dr. Mehtap Eroğlu )

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.