Niğde Kültür, Sanat ve Eğitim Derneği MEMLEKETİM 'ŞARKILAR SENİ SÖYLER' Sanat Gecesi düzenledi

Kültür-Sanat 30.11.2021 - 13:01, Güncelleme: 30.11.2021 - 13:01
 

Niğde Kültür, Sanat ve Eğitim Derneği MEMLEKETİM 'ŞARKILAR SENİ SÖYLER' Sanat Gecesi düzenledi

Atilla Yıldız 'Bu gece bana da sürpriz oldu
Niğde Kültür, Sanat ve Eğitim Derneği MEMLEKETİM 'ŞARKILAR SENİ SÖYLER' Sanat Gecesi düzenledi NİKSED'in düzenlediği sanat gecesinin onur konuğu bestekar Atilla Yıldız'dı. Atilla Yıldız 'Bu gece bana da sürpriz oldu. Eserlerim TRT sanatçıları tarafından okundu ve bazıları ödül aldı. Burada yeniden böyle değerli seslerden dinlemenin gururunu yaşıyorum. NİKSED' e teşekkür ediyorum "dedi. Sanat Gecesine Niğde Ömer Halisdemir Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr Hasan Uslu, Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Alper Lütfi Göncü, Niğde Asayiş Şube Müdürümüz Fatih Güvenç katıldı. Programın ilk bölümünde Üniversitemiz Konservatuvar Bölüm Başkanı Doç. Dr. Resul Bağı ve ekibi muhteşem bir konser verdi. İkinci bölümünde ise Gaziantep'ten gelen Fikret-Songül İflazi çifti muhteşem performansları ile izleyenleri hayran bıraktılar. İflazi çifti Atilla Yıldız'ın eserlerinden bazılarını da seslendirdi. Programın sonlarına doğru Niğdeli sanatçı Yaşar Yüksel'i sahneye davet eden Songül İflazi birlikte şiirler eşilişinde eserlerini seslendirdi.
Atilla Yıldız 'Bu gece bana da sürpriz oldu

Niğde Kültür, Sanat ve Eğitim Derneği MEMLEKETİM 'ŞARKILAR SENİ SÖYLER' Sanat Gecesi düzenledi

NİKSED'in düzenlediği sanat gecesinin onur konuğu bestekar Atilla Yıldız'dı. Atilla Yıldız 'Bu gece bana da sürpriz oldu. Eserlerim TRT sanatçıları tarafından okundu ve bazıları ödül aldı. Burada yeniden böyle değerli seslerden dinlemenin gururunu yaşıyorum. NİKSED' e teşekkür ediyorum "dedi.

Sanat Gecesine Niğde Ömer Halisdemir Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr Hasan Uslu, Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Alper Lütfi Göncü, Niğde Asayiş Şube Müdürümüz Fatih Güvenç katıldı.

Programın ilk bölümünde Üniversitemiz Konservatuvar Bölüm Başkanı Doç. Dr. Resul Bağı ve ekibi muhteşem bir konser verdi. İkinci bölümünde ise Gaziantep'ten gelen Fikret-Songül İflazi çifti muhteşem performansları ile izleyenleri hayran bıraktılar. İflazi çifti Atilla Yıldız'ın eserlerinden bazılarını da seslendirdi. Programın sonlarına doğru Niğdeli sanatçı Yaşar Yüksel'i sahneye davet eden Songül İflazi birlikte şiirler eşilişinde eserlerini seslendirdi.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.