Niğde İl Jandarma Komutanlığı 83 Kişi yakaladı

Asayiş 11.11.2021 - 22:51, Güncelleme: 11.11.2021 - 22:51
 

Niğde İl Jandarma Komutanlığı 83 Kişi yakaladı

Niğde İl Jandarma Komutanlığı 83 Kişi yakaladı
Niğde İl Jandarma Komutanlığı 83 Kişi yakaladı Niğde’de İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda kayıp ya da çeşitli suçlardan olarak aranan toplam 83 kişi yakalandı. Niğde İl Jandarma komutanlığından yapılan yazılı açıklamada ‘‘Niğde İl Jandarma Komutanlığı ve bağlı birliklerince; Ekim 2021 ayı içerisinde icra edelin Önleyici Kolluk Hizmetleri, Sabit Yol Kontrol Uygulaması, Trafik Hizmetleri Faaliyeti, Kod Uygulamaları, Türkiye Huzur ve Güven Uygulaması sırasında yapılan sorgulamalar neticesinde, Türkiye genelinde çeşitli suçlardan ve kayıp şahıs olarak aranan toplam (83) kişi yakalanarak haklarında gerekli yasal işlem yapılmıştır.’’ denildi.
Niğde İl Jandarma Komutanlığı 83 Kişi yakaladı

Niğde İl Jandarma Komutanlığı 83 Kişi yakaladı

Niğde’de İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda kayıp ya da çeşitli suçlardan olarak aranan toplam 83 kişi yakalandı.

Niğde İl Jandarma komutanlığından yapılan yazılı açıklamada ‘‘Niğde İl Jandarma Komutanlığı ve bağlı birliklerince; Ekim 2021 ayı içerisinde icra edelin Önleyici Kolluk Hizmetleri, Sabit Yol Kontrol Uygulaması, Trafik Hizmetleri Faaliyeti, Kod Uygulamaları, Türkiye Huzur ve Güven Uygulaması sırasında yapılan sorgulamalar neticesinde, Türkiye genelinde çeşitli suçlardan ve kayıp şahıs olarak aranan toplam (83) kişi yakalanarak haklarında gerekli yasal işlem yapılmıştır.’’ denildi.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.