NİĞDE BELEDİYESİ, YENİ ALDIĞI 14 ARACI HİZMETE SUNDU

Gündem 04.11.2021 - 14:16, Güncelleme: 04.11.2021 - 14:16
 

NİĞDE BELEDİYESİ, YENİ ALDIĞI 14 ARACI HİZMETE SUNDU

Niğde'nin Yeni Oyuncakları
NİĞDE BELEDİYESİ, YENİ ALDIĞI 14 ARACI HİZMETE SUNDU Niğde Belediyesi tarafından yeni alınan 14 adet hizmet aracı ve iş makinası için Cumhuriyet Meydanı'nda araç tanıtım töreni düzenlendi. Törende konuşan Belediye Başkanı Emrah Özdemir, göreve geldiklerinden bu zamana kadar 74 araç alımını gerçekleştirdiklerini belirterek kiralık araç devrine son verdiklerin söyledi.  Açılış törenine Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Ak Parti İl Başkanı Ömer Kılıç ve diğer protokol üyeleri katıldı.  Yeni alınan araçlar, Kış ile mücadelede kullanılmak üzere, 3 Adet Kamyon, 2 Adet İtfaiye Öncü Aracı, 1 Adet Paletli Ekskavatör İş Makinası (Ataçmanlar, Çapa, Kazıcı Kova, Forklift, Ot Biçme) 2 Adet Açık Kasa Araç, 1 Adet, Çift Kabin Üst Yapılı Araç, 1 Adet29+1 Otobüs, 1 Adet, 17+1 Minibüs, Hibe Olarak İse 1 Adet Kazıcı Yükleyici İş Makinesi, 1 Adet Arazöz, 1 Adet Atv Sülüsyon Aracı, 1 Adet Yol Çizgi makinasından oluşuyor.
Niğde'nin Yeni Oyuncakları

NİĞDE BELEDİYESİ, YENİ ALDIĞI 14 ARACI HİZMETE SUNDU

Niğde Belediyesi tarafından yeni alınan 14 adet hizmet aracı ve iş makinası için Cumhuriyet Meydanı'nda araç tanıtım töreni düzenlendi. Törende konuşan Belediye Başkanı Emrah Özdemir, göreve geldiklerinden bu zamana kadar 74 araç alımını gerçekleştirdiklerini belirterek kiralık araç devrine son verdiklerin söyledi. 

Açılış törenine Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Ak Parti İl Başkanı Ömer Kılıç ve diğer protokol üyeleri katıldı. 

Yeni alınan araçlar, Kış ile mücadelede kullanılmak üzere, 3 Adet Kamyon, 2 Adet İtfaiye Öncü Aracı, 1 Adet Paletli Ekskavatör İş Makinası (Ataçmanlar, Çapa, Kazıcı Kova, Forklift, Ot Biçme) 2 Adet Açık Kasa Araç, 1 Adet, Çift Kabin Üst Yapılı Araç, 1 Adet29+1 Otobüs, 1 Adet, 17+1 Minibüs, Hibe Olarak İse 1 Adet Kazıcı Yükleyici İş Makinesi, 1 Adet Arazöz, 1 Adet Atv Sülüsyon Aracı, 1 Adet Yol Çizgi makinasından oluşuyor.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.