Niğde Belediyesi tiyatro etkinliği düzenliyor.

Kültür-Sanat 26.11.2021 - 10:14, Güncelleme: 26.11.2021 - 10:14
 

Niğde Belediyesi tiyatro etkinliği düzenliyor.

Çetin Ceviz isimli tiyatro oyunu Niğde Belediyesi’nin katkıları ile Niğde’de sahnelenecek.
Niğde Belediyesi tiyatro etkinliği düzenliyor. Çetin Ceviz isimli tiyatro oyunu Niğde Belediyesi’nin katkıları ile Niğde’de sahnelenecek. Çetin Ceviz Tiyatro Oyunu 27 Kasım Cumartesi günü saat 19:00 da Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi 1923 no’lu Salonda sahne alacak. Ücretsiz olan etkinlikte köy okulları için kitap toplanacak.Nami Esatgil’in yazıp yönettiği tiyatronun Oyuncuları: Nami Esatgil, Tuna Arman, Murat Tavlı, Arzu Budak, Teoman Gelmez ve Efsane Geçen” den oluşuyor.
Çetin Ceviz isimli tiyatro oyunu Niğde Belediyesi’nin katkıları ile Niğde’de sahnelenecek.

Niğde Belediyesi tiyatro etkinliği düzenliyor.

Çetin Ceviz isimli tiyatro oyunu Niğde Belediyesi’nin katkıları ile Niğde’de sahnelenecek. Çetin Ceviz Tiyatro Oyunu 27 Kasım Cumartesi günü saat 19:00 da Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi 1923 no’lu Salonda sahne alacak. Ücretsiz olan etkinlikte köy okulları için kitap toplanacak.Nami Esatgil’in yazıp yönettiği tiyatronun Oyuncuları: Nami Esatgil, Tuna Arman, Murat Tavlı, Arzu Budak, Teoman Gelmez ve Efsane Geçen” den oluşuyor.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.