Niğde Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki sayısı arttı.

Yaşam 25.01.2022 - 16:24, Güncelleme: 25.01.2022 - 16:24
 

Niğde Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki sayısı arttı.

Yasaklı ırk hayvan sayısı 50'nin üzerine çıktığını belirtti.
NİĞDE'de sokağa bırakılan yasaklı türler olarak belirlenen köpek ırklarının Niğde Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki sayısı arttı. Niğde Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde incelemelerde bulunan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, ocak ayından önce barınakta yaklaşık 20 yasaklı ırk hayvan bulunduğu ifade ederek, 14 Ocak'tan itibaren bu sayının 50'nin üzerine çıktığını söyledi.
Yasaklı ırk hayvan sayısı 50'nin üzerine çıktığını belirtti.

NİĞDE'de sokağa bırakılan yasaklı türler olarak belirlenen köpek ırklarının Niğde Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki sayısı arttı.

Niğde Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde incelemelerde bulunan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, ocak ayından önce barınakta yaklaşık 20 yasaklı ırk hayvan bulunduğu ifade ederek, 14 Ocak'tan itibaren bu sayının 50'nin üzerine çıktığını söyledi.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.