Niğde Anadolu FK'da forma giyen Polat Abay Milli Takımda

Spor 06.11.2021 - 17:45, Güncelleme: 06.11.2021 - 17:45
 

Niğde Anadolu FK'da forma giyen Polat Abay Milli Takımda

Polat Abay Milli Takımda
Niğde Anadolu FK'da forma giyen Polat Abay Milli Takımda Milli Futbol Takımın 1-7 Eylül tarihlerinde Hırvatistan'da katılacağı Uluslararası Dostluk Turnuvası aday kadrosuna dahil edilmişti. Abay daha önce 7 kez U17 Milli takım formasını giymiş ve bu karşılaşmalarda 1 kez de gol sevinci yaşamıştı. U19 Milli Takım Avrupa Şampiyonası eleme maçları aday kadrosuna çağırıldı. Makedonya ile oynanan 2 müsabakada 2 gol kaydeden Polat Abay 10-16 Kasım'da Milli Takım forması ile Antalya'da oynayacak.
Polat Abay Milli Takımda

Niğde Anadolu FK'da forma giyen Polat Abay Milli Takımda

Milli Futbol Takımın 1-7 Eylül tarihlerinde Hırvatistan'da katılacağı Uluslararası Dostluk Turnuvası aday kadrosuna dahil edilmişti. Abay daha önce 7 kez U17 Milli takım formasını giymiş ve bu karşılaşmalarda 1 kez de gol sevinci yaşamıştı.

U19 Milli Takım Avrupa Şampiyonası eleme maçları aday kadrosuna çağırıldı. Makedonya ile oynanan 2 müsabakada 2 gol kaydeden Polat Abay 10-16 Kasım'da Milli Takım forması ile Antalya'da oynayacak.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.