Niğde Anadolu Fk Galibiyeti Kaçırdı

Spor 06.11.2021 - 17:42, Güncelleme: 06.11.2021 - 17:42
 

Niğde Anadolu Fk Galibiyeti Kaçırdı

Niğde Anadolu Fk Galibiyeti Kaçırdı
Niğde Anadolu Fk Galibiyeti Kaçırdı 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Niğde Anadolu Fk evinde Turgutluspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 81 dakikasında Yılmaz Taşkıran ile 1-0 öne geçen temsilcimiz 90+2 de kaleci Mertcan'ın Turgutluspor oyuncusunu yere düşürmesi sonucunda penaltı oldu. Geri kalan dakikalarda ise Niğde Anadolu Fk'nın kalesini sol bek Ferhat Katipoğlu korurken başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.
Niğde Anadolu Fk Galibiyeti Kaçırdı

Niğde Anadolu Fk Galibiyeti Kaçırdı

2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Niğde Anadolu Fk evinde Turgutluspor ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşmanın 81 dakikasında Yılmaz Taşkıran ile 1-0 öne geçen temsilcimiz 90+2 de kaleci Mertcan'ın Turgutluspor oyuncusunu yere düşürmesi sonucunda penaltı oldu.

Geri kalan dakikalarda ise Niğde Anadolu Fk'nın kalesini sol bek Ferhat Katipoğlu korurken başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.