Mazbatalarını Aldılar.

Gündem 07.01.2022 - 12:47, Güncelleme: 07.01.2022 - 12:47
 

Mazbatalarını Aldılar.

Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldılar.
Mazbatalarını Aldılar. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Terziler Odası Başkanlığına Alim Yeşil, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığına Şinasi Göktepe, seçilmişti. Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldılar. Başkan Yeşil, “Ben üyelerime teşekkür ediyorum tekrardan bu göreve beni layık gördükleri için. Mazbatamızı aldık. Rabbim bize güzel hizmetler ettirmeyi nasip etsin” dedi. Başkan Göktepe ise “ Pazar günü genel kurulumuzu yaptık ve üyelerimizden Allah razı olsun. Hepsi başkanlarına sahip çıktı. Genel kurulumuza katılan misafirlerimize ve üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biz hizmet için varız ve hizmetlerimizin daha fazlasını yapacağız. Eksikliklerimizin farkındayız. Bu eksiklikleri giderebilmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldılar.

Mazbatalarını Aldılar.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Terziler Odası Başkanlığına Alim Yeşil, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığına Şinasi Göktepe, seçilmişti.

Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldılar.

Başkan Yeşil, “Ben üyelerime teşekkür ediyorum tekrardan bu göreve beni layık gördükleri için. Mazbatamızı aldık. Rabbim bize güzel hizmetler ettirmeyi nasip etsin” dedi.

Başkan Göktepe ise “ Pazar günü genel kurulumuzu yaptık ve üyelerimizden Allah razı olsun. Hepsi başkanlarına sahip çıktı. Genel kurulumuza katılan misafirlerimize ve üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biz hizmet için varız ve hizmetlerimizin daha fazlasını yapacağız. Eksikliklerimizin farkındayız. Bu eksiklikleri giderebilmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.