O hırsız yakalandı

Asayiş 17.02.2022 - 19:49, Güncelleme: 17.02.2022 - 19:49
 

O hırsız yakalandı

Bekçilerin dikkatli olması hırsızı yakalattı
O hırsız yakalandı Bekçilerin dikkatli olması hırsızı yakalattı NİĞDE’de çarşı ve mahalle bekçileri tarafından 4 ayrı suçtan aranan 1 kişi çalıntı otomobille yakalandı. İlhanlı Mahallesi 95. Sokak üzerinde sabaha karşı çarşı ve mahalle bekçileri şüphelendikleri bir otomobili durdurdu. Bekçiler aracın düz kontak olduğunu görünce detaylı sorgulama yaptı. Yapılan sorgulamada aracın çalıntı olduğu şüphelinin ise 4 ayrı suçtan arandığı tespit edildi. Araçta yapılan aramada ise 1 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı.
Bekçilerin dikkatli olması hırsızı yakalattı

O hırsız yakalandı

Bekçilerin dikkatli olması hırsızı yakalattı

NİĞDE’de çarşı ve mahalle bekçileri tarafından 4 ayrı suçtan aranan 1 kişi çalıntı otomobille yakalandı.

İlhanlı Mahallesi 95. Sokak üzerinde sabaha karşı çarşı ve mahalle bekçileri şüphelendikleri bir otomobili durdurdu. Bekçiler aracın düz kontak olduğunu görünce detaylı sorgulama yaptı. Yapılan sorgulamada aracın çalıntı olduğu şüphelinin ise 4 ayrı suçtan arandığı tespit edildi. Araçta yapılan aramada ise 1 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.