Niğde’de Büyük Yangın!!

Gündem 02.02.2022 - 23:16, Güncelleme: 02.02.2022 - 23:16
 

Niğde’de Büyük Yangın!!

Organize Sanayide bir fabrika alev alev yandı.
Niğde’de Büyük Yangın!! Organize Sanayide bir fabrika alev alev yandı. Bor İlçesinde bulunan bir bakır kablo imalatı yapan fabrikada yangın çıktı. Yangında maddi hasar oluştu. Bor İlçesinde bulunan Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bakır kablo imalatı yapan fabrikada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye, jandarma, AFAD,Niğde ve Bor belediyelerinden itfaiye ekibi sevk edildi. Plastik malzemelerin tutuştuğu yangın ekiplerin müdahalesi sonucu söndürüldü. Yangında ölen ve yaralanan olmadığı öğrenildi.
Organize Sanayide bir fabrika alev alev yandı.

Niğde’de Büyük Yangın!!

Organize Sanayide bir fabrika alev alev yandı.

Bor İlçesinde bulunan bir bakır kablo imalatı yapan fabrikada yangın çıktı. Yangında maddi hasar oluştu.

Bor İlçesinde bulunan Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bakır kablo imalatı yapan fabrikada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye, jandarma, AFAD,Niğde ve Bor belediyelerinden itfaiye ekibi sevk edildi. Plastik malzemelerin tutuştuğu yangın ekiplerin müdahalesi sonucu söndürüldü. Yangında ölen ve yaralanan olmadığı öğrenildi.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.