Unutulan Pazar Kahvaltıları

Yaşam 02.02.2022 - 23:11, Güncelleme: 02.02.2022 - 23:11
 

Unutulan Pazar Kahvaltıları

Artık böyle kahvaltılar hazırlayabiliyor musunuz?
Unutulan Pazar Kahvaltıları Artık böyle kahvaltılar hazırlayabiliyor musunuz? Dün pazar günüydü. Hafta içi ailecek kahvaltı etmek yoğun çalışma temposu, çocukların okulu derken belki zor. Fakat hafta içi kahvaltı etsekte etmesekte ailecek pazar kalfaltısı etmeyi seven bir toplumuz. Pazar günleri aileyi bir arada tutmak, konuşulamamış konuları konuşmak kısaca dertleşmek için bir araya geliriz. Bugünlerde konuşulan tek konu pahalılık. Be artık kahvaltılık almaya güç, takat kalmadı. Böyle bir kahvaltı için alış veriş yapıp çıkıldığında ortalama bin lira gibi bir ödeme yapmak gerekiyor. Şimdi soruyorum artık böyle kahvaltılar hazırlayabiliyor muyuz? Siz ne düşünüyorsunuz?
Artık böyle kahvaltılar hazırlayabiliyor musunuz?

Unutulan Pazar Kahvaltıları

Artık böyle kahvaltılar hazırlayabiliyor musunuz?

Dün pazar günüydü. Hafta içi ailecek kahvaltı etmek yoğun çalışma temposu, çocukların okulu derken belki zor. Fakat hafta içi kahvaltı etsekte etmesekte ailecek pazar kalfaltısı etmeyi seven bir toplumuz. Pazar günleri aileyi bir arada tutmak, konuşulamamış konuları konuşmak kısaca dertleşmek için bir araya geliriz. Bugünlerde konuşulan tek konu pahalılık. Be artık kahvaltılık almaya güç, takat kalmadı. Böyle bir kahvaltı için alış veriş yapıp çıkıldığında ortalama bin lira gibi bir ödeme yapmak gerekiyor. Şimdi soruyorum artık böyle kahvaltılar hazırlayabiliyor muyuz? Siz ne düşünüyorsunuz?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.