Bir Yıldız Daha Kaydı.

Dünya 25.01.2022 - 18:13, Güncelleme: 25.01.2022 - 18:13
 

Bir Yıldız Daha Kaydı.

Yeşilçam'ın efsanesi Fatma Girik hayatını kaybetti!
Bir Yıldız Daha Kaydı. Yeşilçam'ın efsanesi Fatma Girik hayatını kaybetti! Türk sinemasının önemli ismi Fatma Girik hayatını kaybetti. Yeşilçam'ın gözbebeği bilindiği üzere "Hidrosefali hastalığı" olarak bilinen ve beyinde su toplanması anlamına gelen sağlık problemi sebebiyle ameliyat olmuştu. Yaklaşık 6 ay önce tedavi için İstanbul'a giden Türk sinemasının ünlü yıldızının tedavisi, yoğun bakım ünitesinde devam etmekteydi.Acı haber bugün geldi. Usta oyuncu sanat camiasını ve sevenlerini yasa boğdu. Unutulmaz Yeşilçam filmlerine katkısı yadsınamaz olan büyük sanatçıya Allah'tan rahmet diliyoruz.
Yeşilçam'ın efsanesi Fatma Girik hayatını kaybetti!

Bir Yıldız Daha Kaydı.

Yeşilçam'ın efsanesi Fatma Girik hayatını kaybetti!

Türk sinemasının önemli ismi Fatma Girik hayatını kaybetti. Yeşilçam'ın gözbebeği bilindiği üzere "Hidrosefali hastalığı" olarak bilinen ve beyinde su toplanması anlamına gelen sağlık problemi sebebiyle ameliyat olmuştu. Yaklaşık 6 ay önce tedavi için İstanbul'a giden Türk sinemasının ünlü yıldızının tedavisi, yoğun bakım ünitesinde devam etmekteydi.Acı haber bugün geldi. Usta oyuncu sanat camiasını ve sevenlerini yasa boğdu. Unutulmaz Yeşilçam filmlerine katkısı yadsınamaz olan büyük sanatçıya Allah'tan rahmet diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.