Karne Sevinci.

Eğitim 25.01.2022 - 17:50, Güncelleme: 25.01.2022 - 17:50
 

Karne Sevinci.

Yurdun her köşesinde karne sevinci yaşandı.
Karne Sevinci. Yurdun her köşesinde karne sevinci yaşandı. Son yıllarda pandemi dolayısı ile okullardan uzak kalınmıştı. Okula gitmek, karne almak her zaman olağan bir şey iken bugün tüm veliler, öğretmenler ve öğrenciler tarafından mutluluk vesilesi oldu. Birkaç gündür kar ve soğuk hava nedeni ile tatil olan okullar karne vesilesi ile açıldı. 8.30 ila 10.oo saatleri atasında Niğde’de ki okullarda karneler dağıtıldı. 15 günlük tatil bugün itibari ile başlamış bulunuyor.
Yurdun her köşesinde karne sevinci yaşandı.

Karne Sevinci.

Yurdun her köşesinde karne sevinci yaşandı.

Son yıllarda pandemi dolayısı ile okullardan uzak kalınmıştı. Okula gitmek, karne almak her zaman olağan bir şey iken bugün tüm veliler, öğretmenler ve öğrenciler tarafından mutluluk vesilesi oldu.

Birkaç gündür kar ve soğuk hava nedeni ile tatil olan okullar karne vesilesi ile açıldı. 8.30 ila 10.oo saatleri atasında Niğde’de ki okullarda karneler dağıtıldı. 15 günlük tatil bugün itibari ile başlamış bulunuyor.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.