NİĞDE’DE KAR YAĞIŞI NEDENİYLE YOLU KAPANAN KÖY KALMAYACAK!!

Gündem 25.01.2022 - 16:41, Güncelleme: 25.01.2022 - 16:41
 

NİĞDE’DE KAR YAĞIŞI NEDENİYLE YOLU KAPANAN KÖY KALMAYACAK!!

Ancak tipi nedeniyle ulaşımda aksaklık oluşan köy yollarımızda karla mücadele çalışmaları devam etmektedir.
NİĞDE’DE KAR YAĞIŞI NEDENİYLE YOLU KAPANAN KÖY KALMAYACAK!! Niğde Valisi Yılmaz ŞİMŞEK, “İlimiz genelinde dün öğlen saatlerinde başlayan, özellikle Çamardı , Ulukışla ve Çiftlik İlçelerinde yoğunlaşan kar yağışı nedeniyle 67 köy yolumuz ulaşıma kapanmıştır.”dedi. Niğde İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri kapanan köy yollarımıza gece boyunca çalışıp müdahele ederek kapanan köy yollarını ulaşıma açmıştır. Ancak tipi nedeniyle ulaşımda aksaklık oluşan köy yollarımızda karla mücadele çalışmaları devam etmektedir. İl Özel İdare bünyesi altında kurulan Karla Mücadele Ekibi, 32 araç ve 38 personelden oluşmaktadır. Ekipte 10 greyder (10 operatör), 2 dozer (2 operatör), 8 kar bıçaklı kamyon (8 şoför), 2 yükleyici (2 operatör), 6 kazıcı yükleyici (6 operatör), 2 pikap (2 Şoför), araçların yakıt ikmali için 1 yakıt ikmal aracı (1 şoför) ile ayrıca araç ve bir de iş makinelerine yerinde müdahale edebilecek seyyar tamir aracı ve idaremizde görevli idari, teknik personel bulunmaktadır. Koordineli şekilde yollarımızın ulaşıma kapanmaması için ekiplerimiz sürekli sahada bulunmaktadır.Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk söz konusu değildir” dedi.
Ancak tipi nedeniyle ulaşımda aksaklık oluşan köy yollarımızda karla mücadele çalışmaları devam etmektedir.

NİĞDE’DE KAR YAĞIŞI NEDENİYLE YOLU KAPANAN KÖY KALMAYACAK!!

Niğde Valisi Yılmaz ŞİMŞEK, “İlimiz genelinde dün öğlen saatlerinde başlayan, özellikle Çamardı , Ulukışla ve Çiftlik İlçelerinde yoğunlaşan kar yağışı nedeniyle 67 köy yolumuz ulaşıma kapanmıştır.”dedi.

Niğde İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri kapanan köy yollarımıza gece boyunca çalışıp müdahele ederek kapanan köy yollarını ulaşıma açmıştır. Ancak tipi nedeniyle ulaşımda aksaklık oluşan köy yollarımızda karla mücadele çalışmaları devam etmektedir.

İl Özel İdare bünyesi altında kurulan Karla Mücadele Ekibi, 32 araç ve 38 personelden oluşmaktadır. Ekipte 10 greyder (10 operatör), 2 dozer (2 operatör), 8 kar bıçaklı kamyon (8 şoför), 2 yükleyici (2 operatör), 6 kazıcı yükleyici (6 operatör), 2 pikap (2 Şoför), araçların yakıt ikmali için 1 yakıt ikmal aracı (1 şoför) ile ayrıca araç ve bir de iş makinelerine yerinde müdahale edebilecek seyyar tamir aracı ve idaremizde görevli idari, teknik personel bulunmaktadır.

Koordineli şekilde yollarımızın ulaşıma kapanmaması için ekiplerimiz sürekli sahada bulunmaktadır.Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk söz konusu değildir” dedi.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.