Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Niğde’ye geldi.

Siyaset 15.01.2022 - 09:52, Güncelleme: 15.01.2022 - 09:52
 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Niğde’ye geldi.

Partisinin il binasının açılışını yaptı.
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Niğde’ye geldi. İlk olarak bir kafede basın açıklamasında bulunan İnce, Niğde Ziraat Odasını ziyaret ederek Başkan Veli Kenar’dan Niğde çiftçisi hakkında bilgi aldı. İnce daha sonra Perşembe pazarını gezerek pazarcı ve vatandaşlarla sohbet etti. Esnaf ziyaretinin ardından İnce, partisinin il binasının açılışını yaptı. İnce; "Biz ne yurda sessiz kalırız ne PKK’ya sessiz kalırız. Abdestimizden şüphemiz yoktur. Biz memleket partisiyiz, biz partiyiz. Teröristle milletvekilinin fotoğrafı olmaz, böyle bir şey olmaz. Toplumun her hangi bir sorununda PKK ile bir milletvekili fotoğraf çekinmişse onada tepki gösteririz, cemaat yurdunda intihar eden çocuğada tepki gösteririz. Aman bunu kızdırmayalım 2 oy buradan gelsin 3 oy oradan gelsin diye bizim öyle bir derdimiz yok, biz ilkeli siyasetten yanayız. Altı ilkemizden birisi terörü ve teröristi kınayacaksın. PKK’yı da, IŞID’de FETÖ’yü de DAEŞKPC’yi de bunun gibi kim varsa kınayacaksın. Benim teröristim senin teröristin olmaz. Biz netiz, diğerlerinden ayıranda bu zaten. Onuniçin tek yol memleket. Birisi cemaati eleştiremez, birisi PKK’yı eleştiremez, biz doğruya doğru deriz. Kimseyle bir göbek bağımız yok, bizim göbek bağımız inşallah milletle olacak. "dedi.
Partisinin il binasının açılışını yaptı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Niğde’ye geldi.

İlk olarak bir kafede basın açıklamasında bulunan İnce, Niğde Ziraat Odasını ziyaret ederek Başkan Veli Kenar’dan Niğde çiftçisi hakkında bilgi aldı. İnce daha sonra Perşembe pazarını gezerek pazarcı ve vatandaşlarla sohbet etti. Esnaf ziyaretinin ardından İnce, partisinin il binasının açılışını yaptı.

İnce; "Biz ne yurda sessiz kalırız ne PKK’ya sessiz kalırız. Abdestimizden şüphemiz yoktur. Biz memleket partisiyiz, biz partiyiz. Teröristle milletvekilinin fotoğrafı olmaz, böyle bir şey olmaz. Toplumun her hangi bir sorununda PKK ile bir milletvekili fotoğraf çekinmişse onada tepki gösteririz, cemaat yurdunda intihar eden çocuğada tepki gösteririz. Aman bunu kızdırmayalım 2 oy buradan gelsin 3 oy oradan gelsin diye bizim öyle bir derdimiz yok, biz ilkeli siyasetten yanayız. Altı ilkemizden birisi terörü ve teröristi kınayacaksın. PKK’yı da, IŞID’de FETÖ’yü de DAEŞKPC’yi de bunun gibi kim varsa kınayacaksın. Benim teröristim senin teröristin olmaz. Biz netiz, diğerlerinden ayıranda bu zaten. Onuniçin tek yol memleket. Birisi cemaati eleştiremez, birisi PKK’yı eleştiremez, biz doğruya doğru deriz. Kimseyle bir göbek bağımız yok, bizim göbek bağımız inşallah milletle olacak. "dedi.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.