Lise Önünde Bıçaklı Kavga

Gündem 07.01.2022 - 12:40, Güncelleme: 07.01.2022 - 12:40
 

Lise Önünde Bıçaklı Kavga

Niğde'de bir lise önünde bıçaklı kavga;1yaralı
Lise Önünde Bıçaklı Kavga Niğde'de bir lise önünde bıçaklı kavga;1yaralı Niğde Cumhuriyet Anadolu Lisesi önünde kavga çıktı. Çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. Vatandaşların amnulans ve polis ekiplerini araması üzerine gelen ambulans acil müdahalede bulundu. Yaralı şahıs Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Niğde'de bir lise önünde bıçaklı kavga;1yaralı

Lise Önünde Bıçaklı Kavga

Niğde'de bir lise önünde bıçaklı kavga;1yaralı

Niğde Cumhuriyet Anadolu Lisesi önünde kavga çıktı. Çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. Vatandaşların amnulans ve polis ekiplerini araması üzerine gelen ambulans acil müdahalede bulundu. Yaralı şahıs Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.