Başkan Özdemir'in Yeni Yıl Mesajı

Gündem 03.01.2022 - 19:27, Güncelleme: 03.01.2022 - 19:27
 

Başkan Özdemir'in Yeni Yıl Mesajı

Başkan Özdemir mesajında şu ifadelere yer verdi.
Başkan Özdemir'in Yeni Yıl Mesajı Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 2022 yılının yepyeni güzelliklerle gelmesini temenni eden Başkan Özdemir mesajında şu ifadelere yer verdi. "Ömür takvimimizin yaprakları bir bir dökülürken, günler aylara, aylar yıllara dönüşüyor ve zamanın çarkı hiç durmadan dönmeye devam ediyor.  Acısıyla tatlısıyla koskoca bir yılı ardımızda bırakarak yepyeni bir yıla kavuşmanın sevinci içindeyiz. 2021 yılı pandemiye rağmen bizim için tam bir atılım yılı oldu. Şehrimiz için gerçekleştirdiğimiz mega projelerimizi bu yıl içinde devreye soktuk. Üst geçit projelerimizle, yeni yollar ile ileri biyolojik arıtma tesisimizle yeni sanayi dükkanlarımız ve kale kentsel yenileme ve koruma projelerimizde ilk kepçenin vurulması ile şehrimize yepyeni bir ufuk kazandırdık. İnşallah 2022 yılında da siz kıymetli hemşerilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutluyor, yeni yılın şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.
Başkan Özdemir mesajında şu ifadelere yer verdi.

Başkan Özdemir'in Yeni Yıl Mesajı

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

2022 yılının yepyeni güzelliklerle gelmesini temenni eden Başkan Özdemir mesajında şu ifadelere yer verdi.

"Ömür takvimimizin yaprakları bir bir dökülürken, günler aylara, aylar yıllara dönüşüyor ve zamanın çarkı hiç durmadan dönmeye devam ediyor.  Acısıyla tatlısıyla koskoca bir yılı ardımızda bırakarak yepyeni bir yıla kavuşmanın sevinci içindeyiz.

2021 yılı pandemiye rağmen bizim için tam bir atılım yılı oldu. Şehrimiz için gerçekleştirdiğimiz mega projelerimizi bu yıl içinde devreye soktuk. Üst geçit projelerimizle, yeni yollar ile ileri biyolojik arıtma tesisimizle yeni sanayi dükkanlarımız ve kale kentsel yenileme ve koruma projelerimizde ilk kepçenin vurulması ile şehrimize yepyeni bir ufuk kazandırdık.

İnşallah 2022 yılında da siz kıymetli hemşerilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutluyor, yeni yılın şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.