Definecilerin üzerine kaleyi gezen kadın düştü

Gündem 30.12.2021 - 20:34, Güncelleme: 30.12.2021 - 20:34
 

Definecilerin üzerine kaleyi gezen kadın düştü

Durumu iyi olan Ulusoy, düştüğü esnada iki kişiyi gördüğünü ifade etti.
Definecilerin üzerine kaleyi gezen kadın düştü NİĞDE Kalesi’nin altına yaklaşık 200 metre tünel kazan definecilerin üzerine kaleyi gezen kadın düştü. Kadın düştüğü yerden ekipler tarafından çıkartılırken, defineciler ise kaçtı. Niğde Kalesin’nin yanında bulunan eski bir binan içerisinden kalenin altına tünel kazdıkları sırada kaleyi gezen Rukiye Ulusoy düştü. Ekiplere haber verilmesi üzerine bölgeye Sağlık, AFAD , itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler yaklaşık 6 metrelik derinliğe düşen Ulusoy’u çıkardı. Ulusoy ambulans Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Durumu iyi olan Ulusoy, düştüğü esnada iki kişiyi gördüğünü ifade etti. Ekipler Kale çevresinde önlemler alırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Durumu iyi olan Ulusoy, düştüğü esnada iki kişiyi gördüğünü ifade etti.

Definecilerin üzerine kaleyi gezen kadın düştü

NİĞDE Kalesi’nin altına yaklaşık 200 metre tünel kazan definecilerin üzerine kaleyi gezen kadın düştü. Kadın düştüğü yerden ekipler tarafından çıkartılırken, defineciler ise kaçtı.

Niğde Kalesin’nin yanında bulunan eski bir binan içerisinden kalenin altına tünel kazdıkları sırada kaleyi gezen Rukiye Ulusoy düştü. Ekiplere haber verilmesi üzerine bölgeye Sağlık, AFAD , itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler yaklaşık 6 metrelik derinliğe düşen Ulusoy’u çıkardı. Ulusoy ambulans Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Durumu iyi olan Ulusoy, düştüğü esnada iki kişiyi gördüğünü ifade etti. Ekipler Kale çevresinde önlemler alırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.