“Gelin hep birlikte geleceğin Niğde’sini inşa edelim”

Gündem 03.12.2021 - 10:28, Güncelleme: 03.12.2021 - 10:28
 

“Gelin hep birlikte geleceğin Niğde’sini inşa edelim”

"TBMM Genel Kurulunda Niğde’mizin Sanayi ve Üretimde geldiği noktayı anlattım" dedi.
“Gelin hep birlikte geleceğin Niğde’sini inşa edelim” Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun; "TBMM Genel Kurulunda Niğde’mizin Sanayi ve Üretimde geldiği noktayı anlattım" dedi. Sözlerine devam eden Ergun; "Hedefimiz 2023 yılında Ülkemizi Dünyada söz sahibi, Niğde’mizi de bir istihdam Üssü haline getirmektir. Kim ne derse desin hangi engelleri çıkarmaya çalışırsa çalışsın,bu hedefimizden dönmeyeceğiz. Hekimlerimize hayırlı olsun.Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan'ın müjdesini verdiği; ek göstergeler, merkezi bütçeden uzman hekimlerimize 5000₺, pratisyen hekimlerimize ise 2500₺ olarak yapılacak olan ek ödemelerle ilgili önerge #TBMM genel kurulda görüşülerek kabul edildi" dedi.
"TBMM Genel Kurulunda Niğde’mizin Sanayi ve Üretimde geldiği noktayı anlattım" dedi.

“Gelin hep birlikte geleceğin Niğde’sini inşa edelim”

Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun; "TBMM Genel Kurulunda Niğde’mizin Sanayi ve Üretimde geldiği noktayı anlattım" dedi. Sözlerine devam eden Ergun;

"Hedefimiz 2023 yılında Ülkemizi Dünyada söz sahibi, Niğde’mizi de bir istihdam Üssü haline getirmektir. Kim ne derse desin hangi engelleri çıkarmaya çalışırsa çalışsın,bu hedefimizden dönmeyeceğiz. Hekimlerimize hayırlı olsun.Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan'ın müjdesini verdiği; ek göstergeler, merkezi bütçeden uzman hekimlerimize 5000₺, pratisyen hekimlerimize ise 2500₺ olarak yapılacak olan ek ödemelerle ilgili önerge #TBMM genel kurulda görüşülerek kabul edildi" dedi.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.