Porsche & TAGHeuer Golf Turnuvası sona erdi

29.09.2021 - 18:28, Güncelleme: 29.09.2021 - 18:28
 

Porsche & TAGHeuer Golf Turnuvası sona erdi

İstanbul Golf Kulübü organizatörlüğünde Marmara Golf Sahası’nda gerçekleştirilen Porsche & TAG Heuer Golf Turnuvası sona erdi.
İstanbul Golf Kulübü organizatörlüğünde Marmara Golf Sahası’nda gerçekleştirilen Porsche & TAG Heuer Golf Turnuvası sona erdi. İki gün süren ve sporcuların kıyasıya mücadele verdiği turnuvada, Bertan Gürkan Erkekler Gross, Esin Başkaya ise Kadınlar Gross ödülünün sahibi oldu.   Golf tutkunları organizasyon boyunca Porsche’nin ve TAG Heuer’in en yeni modellerini de inceleme fırsatı buldu. Porsche & TAG Heuer Golf Turnuvası, 26 Eylül’de düzenlenen final karşılaşmalarıyla tamamlandı. İstanbul Golf Kulübü tarafından Marmara Golf Sahası’nda düzenlenen turnuvaya 236 sporcu katıldı. Turnuva, Erkekler A, B ve C, Kadınlar A ve B, Minik Kızlar ile Minik Erkekler A ve B Kategorilerinde gerçekleşti. Erkekler A Kategorisinde Bertan Gürkan, Kadınlar A kategorisinde ise Esin Başkaya birincilik ödülünün sahibi oldu.   Dereceye giren sporcuların ödüllerini Porsche Satış ve Pazarlama Müdürü Selim Eskinazi, Porsche Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Süleyman Bulut Ejder ve Doğuş Perakende Operasyon Direktörü İnanç Sevilir takdim etti.  Turnuvayı elektriklendirdi  25 – 26 Eylül tarihlerinde gerçekleşen turnuvaya katılan sporcular ve golf tutkunları Porsche’nin en yeni modellerini de yakından tanıma fırsatı buldular.  Porsche standında kısa bir süre önce satışa sunulan SUV modeli Yeni Macan'ın yanı sıra Porsche’nin tamamen elektrikli modelleri Taycan, Taycan Turbo S, Taycan Cross Turismo modelleri büyük ilgi gördü.  Doğru Zamanlama Doğru Vuruş: TAG Heuer Skill Challenge  Turnuva boyunca TAG Heuer olan standında TAG Heuer’ in sporcu ruhunu ortaya çıkaran ve golf tutkunları için özel olarak tasarlanmış Connected Golf Edition saat tanıtıldı. Turnuva sonrasında ise TAG Heuer Challenge düzenlendi. Yoğun ilgi ve katılım sayesinde çekişmeli geçen yarışmanın kazananlarına TAG Heuer Connected Golf saati hediye edildi. 
İstanbul Golf Kulübü organizatörlüğünde Marmara Golf Sahası’nda gerçekleştirilen Porsche & TAG Heuer Golf Turnuvası sona erdi.

İstanbul Golf Kulübü organizatörlüğünde Marmara Golf Sahası’nda gerçekleştirilen Porsche & TAG Heuer Golf Turnuvası sona erdi.

İki gün süren ve sporcuların kıyasıya mücadele verdiği turnuvada, Bertan Gürkan Erkekler Gross, Esin Başkaya ise Kadınlar Gross ödülünün sahibi oldu.
 

Golf tutkunları organizasyon boyunca Porsche’nin ve TAG Heuer’in en yeni modellerini de inceleme fırsatı buldu.

Porsche & TAG Heuer Golf Turnuvası, 26 Eylül’de düzenlenen final karşılaşmalarıyla tamamlandı. İstanbul Golf Kulübü tarafından Marmara Golf Sahası’nda düzenlenen turnuvaya 236 sporcu katıldı. Turnuva, Erkekler A, B ve C, Kadınlar A ve B, Minik Kızlar ile Minik Erkekler A ve B Kategorilerinde gerçekleşti. Erkekler A Kategorisinde Bertan Gürkan, Kadınlar A kategorisinde ise Esin Başkaya birincilik ödülünün sahibi oldu.  

Dereceye giren sporcuların ödüllerini Porsche Satış ve Pazarlama Müdürü Selim Eskinazi, Porsche Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Süleyman Bulut Ejder ve Doğuş Perakende Operasyon Direktörü İnanç Sevilir takdim etti. 

Turnuvayı elektriklendirdi
 25 – 26 Eylül tarihlerinde gerçekleşen turnuvaya katılan sporcular ve golf tutkunları Porsche’nin en yeni modellerini de yakından tanıma fırsatı buldular. 

Porsche standında kısa bir süre önce satışa sunulan SUV modeli Yeni Macan'ın yanı sıra Porsche’nin tamamen elektrikli modelleri Taycan, Taycan Turbo S, Taycan Cross Turismo modelleri büyük ilgi gördü. 

Doğru Zamanlama Doğru Vuruş: TAG Heuer Skill Challenge 

Turnuva boyunca TAG Heuer olan standında TAG Heuer’ in sporcu ruhunu ortaya çıkaran ve golf tutkunları için özel olarak tasarlanmış Connected Golf Edition saat tanıtıldı. Turnuva sonrasında ise TAG Heuer Challenge düzenlendi. Yoğun ilgi ve katılım sayesinde çekişmeli geçen yarışmanın kazananlarına TAG Heuer Connected Golf saati hediye edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.