İzmit Belediyespor Beşiktaş'ı mağlup etti

Spor 24.09.2021 - 17:53, Güncelleme: 24.09.2021 - 17:53
 

İzmit Belediyespor Beşiktaş'ı mağlup etti

UMF Yapı İzmit Belediyespor, 2. Leyla Atakan Basketbol Turnuvası Beşiktaş karşılaşmasında 83-79 sporla sahadan galip ayrıldı.
İZMİT(İGFA)- İzmit Belediyespor'un ev sahipliğini yaptığı 2. Leyla Atakan Basketbol Turnuvası'nda Beşiktaşı ağırladı. Beşiktaş'ın konuk olduğu turnuvada UMF Yapı İzmit Belediyespor karşılaşmasında, Beşiktaş 83-79 sayıyla mağlup oldu. Çekişmeli mücadeleyi izlemeye Derince Toplum Ruh Saplığı Merkezi çalışanları ve danışanları geldi. Keyifli vakit geçiren izleyiciler, güzel davet için İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve sporculara teşekkür etti. 
UMF Yapı İzmit Belediyespor, 2. Leyla Atakan Basketbol Turnuvası Beşiktaş karşılaşmasında 83-79 sporla sahadan galip ayrıldı.

İZMİT(İGFA)- İzmit Belediyespor'un ev sahipliğini yaptığı 2. Leyla Atakan Basketbol Turnuvası'nda Beşiktaşı ağırladı.

Beşiktaş'ın konuk olduğu turnuvada UMF Yapı İzmit Belediyespor karşılaşmasında, Beşiktaş 83-79 sayıyla mağlup oldu. Çekişmeli mücadeleyi izlemeye Derince Toplum Ruh Saplığı Merkezi çalışanları ve danışanları geldi. Keyifli vakit geçiren izleyiciler, güzel davet için İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve sporculara teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.