İki ayrı iş yerini soyan hırsız, Asayişe yakalandı

Asayiş 25.01.2022 - 16:42, Güncelleme: 25.01.2022 - 16:42
 

İki ayrı iş yerini soyan hırsız, Asayişe yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü Resmi ekipler ve Hırsızlık Büro ekiplerinin dikkati sayesinde çalmış olduğu paralar ile birlikte gözaltına alındı.
İki ayrı iş yerini soyan hırsız, Asayişe yakalandı. 17 Ocak ve 19 Ocak 2022 tarihleri arasında ilimiz merkezinde gece vakti iki ayrı iş yerinden hırsızlık yapan A.Ş isimli şahıs Asayiş Şube ekipleri tarafından ikinci hırsızlığında suçüstü yakalandı. Hırsız yakayı ele vermemek için kendisinin işyeri çalışanı gibi göstermeye çalışsa da Asayiş Şube Müdürlüğü Resmi ekipler ve Hırsızlık Büro ekiplerinin dikkati sayesinde çalmış olduğu paralar ile birlikte gözaltına alındı. 19.01.2022 tarihinde çıkarılmış olduğu mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Asayiş Şube Müdürlüğü Resmi ekipler ve Hırsızlık Büro ekiplerinin dikkati sayesinde çalmış olduğu paralar ile birlikte gözaltına alındı.

İki ayrı iş yerini soyan hırsız, Asayişe yakalandı.

17 Ocak ve 19 Ocak 2022 tarihleri arasında ilimiz merkezinde gece vakti iki ayrı iş yerinden hırsızlık yapan A.Ş isimli şahıs Asayiş Şube ekipleri tarafından ikinci hırsızlığında suçüstü yakalandı. Hırsız yakayı ele vermemek için kendisinin işyeri çalışanı gibi göstermeye çalışsa da Asayiş Şube Müdürlüğü Resmi ekipler ve Hırsızlık Büro ekiplerinin dikkati sayesinde çalmış olduğu paralar ile birlikte gözaltına alındı. 19.01.2022 tarihinde çıkarılmış olduğu mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.