CHP'Lİ DAVARCI'DAN MUMCU'YU ANMA MESAJI!

Siyaset 25.01.2022 - 18:16, Güncelleme: 25.01.2022 - 18:16
 

CHP'Lİ DAVARCI'DAN MUMCU'YU ANMA MESAJI!

"ONUN BIRAKTIĞI DEĞERLER SONSUZA DEK KALBİMİZDE YAŞAYACAK"
CHP'Lİ DAVARCI'DAN MUMCU'YU ANMA MESAJI! CHP Niğde Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, Gazeteci Yazar Uğur Mumcu'nun ölüm yıldönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı. "ONUN BIRAKTIĞI DEĞERLER SONSUZA DEK KALBİMİZDE YAŞAYACAK"  Uğur Mumcu'nun kaleminin doğruluğu sebebiyle suikaste kurban gittiğini belirten Başkan Davarcı;" Her daim laik olarak kalacak olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin cengaver savunucusu, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, araştıran ve sorgulayan değerli gazeteci Uğur Mumcu'nun aramızdan ayrılışının 29. yıldönümü. Uğur Mumcu, yaşamını toplumun gerçekleri öğrenmesine adamış; Türk milletinin aydınlanması, laik, demokratik ve tam bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti için mücadele vermiştir. Özgürlüğün simgesi, Cumhuriyet'in sesi olan Mumcu, Kuvayı Milliye ruhuyla yaşayan, yüreği yurt sevgisiyle dolu Türkiye'nin kaybettiği en büyük değerlerden birisidir. Onun aydınlık fikirleri, savunduğu ve inandığı değerler, laik Türk milletinin aklında ve yüreğinde sonsuza dek var olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, gerçeklerin ve doğruların üzerine korkusuzca giden, başarılı çalışmalarıyla Türk halkında derin izler bırakan yurtsever, cesur gazeteci yazar Uğur Mumcu'yu 29. ölüm yıldönümünde saygı ve özlemle anıyor, nice Uğurlar yetişmesini diliyorum." şeklinde konuştu.
"ONUN BIRAKTIĞI DEĞERLER SONSUZA DEK KALBİMİZDE YAŞAYACAK"

CHP'Lİ DAVARCI'DAN MUMCU'YU ANMA MESAJI!

CHP Niğde Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, Gazeteci Yazar Uğur Mumcu'nun ölüm yıldönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

"ONUN BIRAKTIĞI DEĞERLER SONSUZA DEK KALBİMİZDE YAŞAYACAK"

 Uğur Mumcu'nun kaleminin doğruluğu sebebiyle suikaste kurban gittiğini belirten Başkan Davarcı;" Her daim laik olarak kalacak olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin cengaver savunucusu, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, araştıran ve sorgulayan değerli gazeteci Uğur Mumcu'nun aramızdan ayrılışının 29. yıldönümü. Uğur Mumcu, yaşamını toplumun gerçekleri öğrenmesine adamış; Türk milletinin aydınlanması, laik, demokratik ve tam bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti için mücadele vermiştir. Özgürlüğün simgesi, Cumhuriyet'in sesi olan Mumcu, Kuvayı Milliye ruhuyla yaşayan, yüreği yurt sevgisiyle dolu Türkiye'nin kaybettiği en büyük değerlerden birisidir. Onun aydınlık fikirleri, savunduğu ve inandığı değerler, laik Türk milletinin aklında ve yüreğinde sonsuza dek var olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, gerçeklerin ve doğruların üzerine korkusuzca giden, başarılı çalışmalarıyla Türk halkında derin izler bırakan yurtsever, cesur gazeteci yazar Uğur Mumcu'yu 29. ölüm yıldönümünde saygı ve özlemle anıyor, nice Uğurlar yetişmesini diliyorum." şeklinde konuştu.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.