CHP NİĞDE İL BAŞKANI ADEM AÇIKLADI: KEMERHİSAR BELDESİ’NDE YAKLAŞIK 10 SAATTİR ELEKTRİKLER KESİK

Gündem 17.02.2022 - 19:19, Güncelleme: 17.02.2022 - 19:19
 

CHP NİĞDE İL BAŞKANI ADEM AÇIKLADI: KEMERHİSAR BELDESİ’NDE YAKLAŞIK 10 SAATTİR ELEKTRİKLER KESİK

Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Kemerhisar beldesinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle elektrik telleri koptu.
CHP NİĞDE İL BAŞKANI ADEM AÇIKLADI: KEMERHİSAR BELDESİ’NDE YAKLAŞIK 10 SAATTİR ELEKTRİKLER KESİK Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Kemerhisar beldesinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle elektrik telleri koptu. CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, “Ben bu bölgede yaşıyorum, yaklaşık 10 saattir elektriklerler kesik. Isparta’ya dönmeyelim” açıklamasını yaptı. Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Kemerhisar beldesinde, dün başlayan ve bugün de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle elektrik telleri koptu. CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, şunları söyledi:"Niğde’nin Kemerhisar kasabasındayız. Ben bu bölgede yaşıyorum, yaklaşık 10 saattir elektriklerler kesik. Nedeni elektrik tellerinin kopması. Şu anda bir sürü yerde var, arkamda da görüyorsunuz kopan telleri. Bir sürü bölgede bu şekilde tel kopuklukları var.Burada çok sayıda 60-70 yaşında insanlar yaşıyor. Evlerinde kiminin kalorifer sistemi var, elektrikle çalışan. Kimi sobayla hala idare ediyor. O evlerinde elektrik kullananlar maalesef şu anda donmak üzereler. 15-16 saattir burada kar yağışı var, devam edeceği söyleniliyor. Yetkililerden bir an önce tel arızalarını giderip elektriği vermelerini istiyoruz. Isparta’ya dönmeyelim. Birçok köyde de eminim bu şekildedir. Yetkilerden bir an önce tel hasarlarını giderilmesini elektriğin verilmesini istiyoruz.”
Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Kemerhisar beldesinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle elektrik telleri koptu.

CHP NİĞDE İL BAŞKANI ADEM AÇIKLADI: KEMERHİSAR BELDESİ’NDE YAKLAŞIK 10 SAATTİR ELEKTRİKLER KESİK

Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Kemerhisar beldesinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle elektrik telleri koptu. CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, “Ben bu bölgede yaşıyorum, yaklaşık 10 saattir elektriklerler kesik. Isparta’ya dönmeyelim” açıklamasını yaptı.

Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Kemerhisar beldesinde, dün başlayan ve bugün de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle elektrik telleri koptu. CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, şunları söyledi:"Niğde’nin Kemerhisar kasabasındayız. Ben bu bölgede yaşıyorum, yaklaşık 10 saattir elektriklerler kesik. Nedeni elektrik tellerinin kopması. Şu anda bir sürü yerde var, arkamda da görüyorsunuz kopan telleri. Bir sürü bölgede bu şekilde tel kopuklukları var.Burada çok sayıda 60-70 yaşında insanlar yaşıyor. Evlerinde kiminin kalorifer sistemi var, elektrikle çalışan. Kimi sobayla hala idare ediyor. O evlerinde elektrik kullananlar maalesef şu anda donmak üzereler. 15-16 saattir burada kar yağışı var, devam edeceği söyleniliyor. Yetkililerden bir an önce tel arızalarını giderip elektriği vermelerini istiyoruz. Isparta’ya dönmeyelim. Birçok köyde de eminim bu şekildedir. Yetkilerden bir an önce tel hasarlarını giderilmesini elektriğin verilmesini istiyoruz.”

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.