Azerbaycan 14 şehidini uğurladı

Dünya 03.12.2021 - 10:32, Güncelleme: 03.12.2021 - 10:32
 

Azerbaycan 14 şehidini uğurladı

Azerbaycan 14 şehidini uğurladı
Azerbaycan 14 şehidini uğurladı Dün yaşanan helikopter kazasında şehit olan askerler için Azerbaycan’ın başkenti Bakü’deki 2'nci Şehitler Hiyabanı'nda cenaze töreni düzenlendi. Şehitlerin naaşları, cenaze namazının ardından silah arkadaşları tarafından omuzda taşınarak 2'nci Şehitler Hiyabanı'nda defnedildi. Cenaze törenine Azerbaycan Devlet Sınır Hizmetleri Başkanı Orgeneral Elçin Guliyev, Savunma Sanayii Bakanı Medet Guliyev, Bakü Valisi Eldar Azizov, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve Azerbaycan milli marşının okunmasıyla başlayan programda konuşan Azerbaycan Devlet Sınır Hizmetleri Başkanı Elçin Guliyev, şehit askerlerin İkinci Karabağ Savaşı’nda da savaştığını ve silah arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
Azerbaycan 14 şehidini uğurladı

Azerbaycan 14 şehidini uğurladı

Dün yaşanan helikopter kazasında şehit olan askerler için Azerbaycan’ın başkenti Bakü’deki 2'nci Şehitler Hiyabanı'nda cenaze töreni düzenlendi.

Şehitlerin naaşları, cenaze namazının ardından silah arkadaşları tarafından omuzda taşınarak 2'nci Şehitler Hiyabanı'nda defnedildi. Cenaze törenine Azerbaycan Devlet Sınır Hizmetleri Başkanı Orgeneral Elçin Guliyev, Savunma Sanayii Bakanı Medet Guliyev, Bakü Valisi Eldar Azizov, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve Azerbaycan milli marşının okunmasıyla başlayan programda konuşan Azerbaycan Devlet Sınır Hizmetleri Başkanı Elçin Guliyev, şehit askerlerin İkinci Karabağ Savaşı’nda da savaştığını ve silah arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.