ANADOLU EĞİTİM KURUMLARINDAN FARKLI BİR ETKİNLİK DAHA

Kültür-Sanat 04.11.2021 - 13:53, Güncelleme: 04.11.2021 - 13:53
 

ANADOLU EĞİTİM KURUMLARINDAN FARKLI BİR ETKİNLİK DAHA

Niğde Özel Anadolu Eğitim Kurumları tarafından bir şiir etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, beş şair belirlendi.
ANADOLU EĞİTİM KURUMLARINDAN FARKLI BİR ETKİNLİK DAHA Niğde Özel Anadolu Eğitim Kurumları tarafından bir şiir etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, beş şair belirlendi. Hüseyin Nihal Atsız, Arif Nihat Asya, Erdem Beyazıt, Abdurrahim Karakoç ve Cahit Zarifoğlu'nun şiirlerinden herhangi birini seçen öğrenciler, seçtikleri şiiri belirledikleri fon müziği eşliğinde seslendirdiler. Seslendirilen şiirlerin ardından yapılan değerlendirme sonucunda sekiz şiir ödüle layık görüldü. Birinci olan öğrenciye Anadolu Eğitim Seti, her branşta soru bankası ve yazarından imzalı beşli roman seti hediye edildi. İkinci olan öğrenciye Anadolu Eğitim Seti, her branşta soru bankası ve yazarından imzalı bir roman verildi. Üçüncü olan öğrenciye Anadolu Eğitim Seti ve her branşta soru bankası verilirken diğer öğrencilere de Anadolu Eğitim Seti hediye edildi. Ödül programının ardından kısa bir değerlendirme yapan Anadolu Eğitim Kurumları Müdür Yardımcısı Zeynep Aytekin "Kurum olarak öğrencilerimizin sadece akademik değil sosyal becerilerini de geliştirmeyi ilke ediniyoruz. 'Eğitime farklı bir dokunuş' anlayışla hareket eden kurumumuzda ilerleyen günlerde de farklı etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Etkinliklerimize bütün öğrencilerimizin katılımını, velilerimizin de desteklerini bekliyor, başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.
Niğde Özel Anadolu Eğitim Kurumları tarafından bir şiir etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, beş şair belirlendi.

ANADOLU EĞİTİM KURUMLARINDAN FARKLI BİR ETKİNLİK DAHA

Niğde Özel Anadolu Eğitim Kurumları tarafından bir şiir etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, beş şair belirlendi. Hüseyin Nihal Atsız, Arif Nihat Asya, Erdem Beyazıt, Abdurrahim Karakoç ve Cahit Zarifoğlu'nun şiirlerinden herhangi birini seçen öğrenciler, seçtikleri şiiri belirledikleri fon müziği eşliğinde seslendirdiler.

Seslendirilen şiirlerin ardından yapılan değerlendirme sonucunda sekiz şiir ödüle layık görüldü.

Birinci olan öğrenciye Anadolu Eğitim Seti, her branşta soru bankası ve yazarından imzalı beşli roman seti hediye edildi.

İkinci olan öğrenciye Anadolu Eğitim Seti, her branşta soru bankası ve yazarından imzalı bir roman verildi.

Üçüncü olan öğrenciye Anadolu Eğitim Seti ve her branşta soru bankası verilirken diğer öğrencilere de Anadolu Eğitim Seti hediye edildi.

Ödül programının ardından kısa bir değerlendirme yapan Anadolu Eğitim Kurumları Müdür Yardımcısı Zeynep Aytekin

"Kurum olarak öğrencilerimizin sadece akademik değil sosyal becerilerini de geliştirmeyi ilke ediniyoruz. 'Eğitime farklı bir dokunuş' anlayışla hareket eden kurumumuzda ilerleyen günlerde de farklı etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Etkinliklerimize bütün öğrencilerimizin katılımını, velilerimizin de desteklerini bekliyor, başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.