Ak Parti’den Sedef Akbaş'a suç duyurusu

Siyaset 25.01.2022 - 18:17, Güncelleme: 25.01.2022 - 18:17
 

Ak Parti’den Sedef Akbaş'a suç duyurusu

Ak Parti’den Sedef Akbaş'a suç duyurusu
Ak Parti’den Sedef Akbaş'a suç duyurusu AK Parti Niğde İl Başkanlığı, bir televizyon programının yayını sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ifadeleri nedeniyle Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu için Niğde Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. AK Parti İl Başkanı Ömer Kılıç, Milletvekili Selim Gültekin ve teşkilat üyeleri, adliyeye gelerek hazırladıkları dilekçeyi savcılığa verdi. Kılıç, milletin oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanının ve milletin değerlerinin karşısında durmayı muhalefet yapmak zanneden aciz zihniyetin, bir kere daha kendisini gösterdiğini belirterek, Cumhurbaşkanını hedef alan bu çirkinliği şiddetle kınadıklarını vurgulayarak, bu meselenin sonuna kadar takipçisi olacaklarını söyledi. Basın ilke ve ahlakına saygı duymayan zavallı sözde gazeteci Kabaş'ın, tek misyonunun AK Parti ve Cumhurbaşkanına nefret kusmak olan televizyon kanalında yaptığı hakaretleri asla kabul etmediklerine vurgulayan Kılıç, "Bu ülkeye hizmet etmekten başka derdi ve tasası olmayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etmek kimsenin haddi değildir. Cumhurbaşkanlığı makamı, bu milletin iradesini temsil eder. Milletin temsil edildiği Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret etmek gözü dönmüşlüktür, hadsizliktir, zavallılıktır. Hiçbir aklı selim sahibi, hakareti ifade özgürlüğü olarak nitelendiremez." AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin ise yüzde 52 oy almış Cumhurbaşkanına hakaret etmenin kimsenin haddi ve hakkı olmadığına dikkati çekerek, teşkilatlar olarak her zaman Cumhurbaşkanı'nın arkasında olduklarını ve yasal süreçleri takip edeceklerini dile getirdi.
Ak Parti’den Sedef Akbaş'a suç duyurusu

Ak Parti’den Sedef Akbaş'a suç duyurusu

AK Parti Niğde İl Başkanlığı, bir televizyon programının yayını sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ifadeleri nedeniyle Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu için Niğde Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. AK Parti İl Başkanı Ömer Kılıç, Milletvekili Selim Gültekin ve teşkilat üyeleri, adliyeye gelerek hazırladıkları dilekçeyi savcılığa verdi.

Kılıç, milletin oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanının ve milletin değerlerinin karşısında durmayı muhalefet yapmak zanneden aciz zihniyetin, bir kere daha kendisini gösterdiğini belirterek, Cumhurbaşkanını hedef alan bu çirkinliği şiddetle kınadıklarını vurgulayarak, bu meselenin sonuna kadar takipçisi olacaklarını söyledi.

Basın ilke ve ahlakına saygı duymayan zavallı sözde gazeteci Kabaş'ın, tek misyonunun AK Parti ve Cumhurbaşkanına nefret kusmak olan televizyon kanalında yaptığı hakaretleri asla kabul etmediklerine vurgulayan Kılıç, "Bu ülkeye hizmet etmekten başka derdi ve tasası olmayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etmek kimsenin haddi değildir. Cumhurbaşkanlığı makamı, bu milletin iradesini temsil eder. Milletin temsil edildiği Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret etmek gözü dönmüşlüktür, hadsizliktir, zavallılıktır. Hiçbir aklı selim sahibi, hakareti ifade özgürlüğü olarak nitelendiremez."

AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin ise yüzde 52 oy almış Cumhurbaşkanına hakaret etmenin kimsenin haddi ve hakkı olmadığına dikkati çekerek, teşkilatlar olarak her zaman Cumhurbaşkanı'nın arkasında olduklarını ve yasal süreçleri takip edeceklerini dile getirdi.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.